Symnr166 Arkadaşlar kan şekerim açlık-tokluk normal çıktı sonuçlarım. Doktorum şart değil şeker yükleme testi dedi, başka bi doktorda yaptırın lütfen dedi ben ne yapmalıyım? Şart mı şeker yükleme testi yaptırmayan var mı bir sıkıntısını gördünüz mü?
Sumruhazal Symnr166 değerlerın normalse yaptırma bende aclık tokluk yaptırdım şeker yüklemesi yaptırmadım
yenidenanne34 Symnr166 benimde açlık tokluk normaldi doktoruma sordum yükleme yaptirayim mi diye kesinlikle öneriyorum kendim bile yaptırdım dedi o yüzden yaptıracağım
Boncukk123 Symnr166 burada doktorunun gerek görmeyip şeker yükleme haftası geçtikten sonra yani 30 lu haftalarda şekeri çıkan arkadaşlar gördüm canım açlık tokluk her zaman doğru sonuç vermeyebilir o an o gün düşük çıkar yarın yedıklerınden dolayı yüksek çıkar bilinmezlik var bana göre
Symnr166 yenidenanne34 ya neden bazı doktor önerip bazısı şart değil diyor aklım almıyor cidden biz şimdi neye inanalım? Şart mı değil mi? Hangisi doğru dimi ama
yenidenanne34 Symnr166 valla her konuda boyle aslinda canim doktorlar bile kendi aralarında görüş ayrılığı yaşıyorlar bizede guvendigimiz doktorun dedigini yapmak düşüyor 🤷🏻♀️ doktoruna guveniyorsan sende onu dinle
Sevgi_2104 Symnr166 önce 50 ml içecekle şeker yüklemesi yapıldı bana tokluk yüksek çıktı daha sonra 100 ml lik içecekle yapıldı ondada sadece bir değer yüksek çıktı 2 hafta diyet yap öyle gel dedi 2 hafta boyunca çok dikkat ettim gittiğimde sadece açlık ve tokluk istedi ve tokluk değerim baya bir düşmüştü hatta sınırın altında idi doktor gayet iyi dedi. bana bu şekilde uygulandı. Doğuma kadar diyete devam dedi her kontrolde de bakacak Ama şunu anladım yediklerimize gerçekten dikkat edince her türlü işe yarıyor
Duygumsu Symnr166 benimde açlık tokluk normaldi ama doktorum yinede istedi yaptırdım ve dün gebelik şekeri olduğunu öğrendim diyete başlıyorum