sdnroztv Kızlar Kocaeli civarında ücretsiz detaylı ultrason yaptıran hastaneler var mı nasıl randevu alabilirim 🙄 Yada özel hastanelerde fiyatları nedir bileniniz var mı
omerhalis sdnroztv kocaeli nerdesiniz ki canim .be gebzedeyim medicalpark var merkez hastanesi var yuzyil var bildigim ben mesela haftam gelince yuzyil dusunuyorum bilgi alabilirsiniz isterseniz canim
busra4161 sdnroztv cihan hastanesinde sebiha hanım var prof detaylı 400 tl dolpinde sevil baş var ben 250 tl yaptrmstm ama 350 tl olmus galba
Guness90 sdnroztv Kocaeli üniversite hastanesi 125 tl yapıyor, Ben Cihan hastanesinde Prof.dr Sebiha hocaya yaptırdım 400 tlye ama tavsiye ederim çok deneyimli ve titiz bir Hekim 👍🏽
omerhalis Neva77 enson bildigim canim medical 800 merkez 600 yuzyil 400 küsur tabiki bunlar degisir yeni sene oldugi icin .sen netten numaralarini al bilgi verirler canim ona gore bakarsin istersen fiyatlara
Gursesgurses omerhalis merkez daha uygun degilmiydi canim. Ben yuzyila gidiyorum bugun 400 dediler ayrintiliya
tugce4161 Ben gebzedeyim medikale gidiyorum doktorum iki yer yazdı biri Anadolu sağlık fiyatı 650 çok geldi diğeri izmit medikal orasıo475 TL özellikle perinotoloji doktoru olmasıni söyledi doktorum hem ikili testimden dolayı hemde kan sulandırıci iğne kullandığım için Umuttepe beni kabul etmesi ücretli olan boukume de randevu yoktu marmaraya gittim doktor üç hafta izinde olduğu için alamadım oraya Zeynep Kamil dediler orası da uzak diye gitmedim en son Gebze yüzyılda buldum perinotoloji doktoru oraya yaptırdm
Ruzgar_1405 tugce4161 Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Umuttepe ye gitmeyi düşünüyorum ama özele randevu alıcam sorun olmaz inşallah 🤲
2405 sdnroztv 0262 319 50 71 canım numara bağlandıktan sonra ayrıntılı ultrasyon bölümüne bağlanmasını iste direk bağlıyor seni
Mucizeana sdnroztv umuttepe de yaptırabilirsiniz fiyatı en son 120 idi. Ben ailekonakta yaptırdım 300 dü şuan 350 olmuş.
omerhalis Gursesgurses merkezi pahali dediler yuzyil 400 küsur diye biliyorum .arastirmak lazim tabiki ama benim doktorum orda diye yuzyila gitcem benle olcak doktorum oda bakcak hersye canim
Gursesgurses omerhalis benim doktorumda seher hanim canim istersen baska hastanede yaptirabilirsin dedi. Fiyatida bugun 400 dediler merkezede yarin bi sorsammi sen en son merkeze nezaman sordun canim. Randevusu 75 miş bence ayrintilida uygundur yuzyildan
omerhalis Gursesgurses merkeze sormadim yeni cunku sorunlu hamileligim doktorun oldugu yerde yapmam lazim onunda bilgilenmesi ve arastiracigi seyler olur diye eger uygynsa sen orda yaptir canim iyi olur