Elisaaikraaa Kızlar 33 haftalık hamileyim en başından bu yana bebeğim zaten çok harketli değildi doktora sorduğumda sorun yok diyo ama korkuyorum.
Boncukk123 Elisaaikraaa gün içinde hareketlerini hissediyorsan ve doktorun normal demısse normaldir canım yine de sana hareketlerini takip et demiştir çünkü hiç hareketsiz olmaması gerekiyor
Caglaen Elisaaikraaa endişeniz çok ve doktorunuzun cevapları yeterli gelmiyorsa farklı bi hekime de muayene olabilirsiniz en azından içinizi rahatlatır
SSenaaa Elisaaikraaa bizimkide öyle bugün 34. Haftayı dolduruyoruz geçen hafta sonu cumartesi pazar hiç hareket etmeyince kendimizi hastanede bulduk kalp atışını falan gördük dinledik hersey yolunda dedi birde bizimki ters olduğu için hareketleri kisiylaniyormis belki sizinkide öyle rahattır korkmayın doktor öyle dediyse
Melekleriminanesiyim2 Cinsiyetini bilmiyorum ama erkek bebekler daha hareketsiz olur derler ama doktora sormakda fayda var
Elisaaikraaa Melekleriminanesiyim2 Bebeğimin cinsiyeti kız ama doktora her sorduğumda bir sey demiyo iyi diyo her şeyi yolunda diyo ama işte kımıldaması az.
aslanbeyy Bebeğiniz başından beri sakinmiş korkmayın birşeyi yoktur Allah’ın izniyle . Doktoruma bebeğimin çok hareket ettiğini söylemiştim oda bu haftalar böyle olur 32 den sonra yeri azalacak daha kısıtlı olacak hareketleri demişti 🌸