schiphol Zeyneptasdogen benim de 13 aralık son adet tarihim ben 15.haftada gözüküyorum sizin nasıl öyle ben mi yanlış yapıyorum bana bir yardımcı olur musunuz😂🤍 Doktorumda da 15.haftada olduğumu söylemişti
Zeyneptasdogen schiphol Hahhahahahah benimde öyle olması gerekiyordu ama benim eşim askeri personel 😂😂 son adet tarihimden bir hafta sonra gelmişti o ara tutmuş ufaklık😂🐣
Gulsah_61 8 Aralık son adet tarihim dün gittim doktora bana 17 hafta olmuş dedi ben 16 diye biliyorken dün öğrendim bende ama şimdi burada özel farklı devlet farklı cinsiyet diyen de var biraz aklım karışmadı değil açıkçası
Adenmom_ Mutlukoala benim son adet tarihim 12 Aralık daha geçen hafta öğrenebildim 15. Haftada kız dediler ama sanırım içim rahatlasın diye bir kaç hafta daha bekleyeceğim emin olmak için 😂
Skrnysn Kızlar benimde 23 haftalık hâla öğrenemedim bir erkek dendi bi kız dendi özele gitsem sadece cinsiyet için olurmı acaba özele gittiğimde de cinsiyet için geldim desem olurmu
Edaacar-ozkan Skrnysn Hem genel kontrole geldim dersin hem de cinsiyetini öğrenmek istiyorum dersin özele gidebiliyorsun sadece cinsiyet öğrenmek için bile gidebiliyorsun ben sadece ultrason fotoğrafı almak için gitmiştim mesela
Skrnysn Edaacar-ozkan Ozaman bende öyle deyim en azından elimde bi resmide olur renkli ultrason dan artık cinsiyeti net anlaşılır göstermese bile uğraşır diye düşünüyorum devletteki doktor pek bu konuda uğraşmıyor uğraşmadı aydan aya baktı sadece
Sancez56 Mutlukoala 21 aralık bitiş tarihim 15+2 yiz şuan ve 16 haftada randevum henüz söylemedi bana doktorum kesinleşmeden söylemek istemiyoki ne biz üzülelim nede kendisi en mantıklısı o zaten erkenden bi cinsiyet söyleyip pişman olmaktansa sonradan değişiceği için söylememesi daha daha iyi zaten genel olarak 16 17 haftalardan sonra kesinleşirmiş söylenirmiş ben araştırdım