CokCahilsinKeskeOlsen Kızlar bu 3. Bebeğim doktorum 19. Haftaya verdi detaylı ultrasonu diğer çocuklarımda 22. Haftada en iyi hafta dediği için yapmıştık. Sizler kaçıncı haftada yaptırdınız detaylı ultrasonu
CokCahilsinKeskeOlsen Senmsii momofmychildren lidyamom Eko93 Sağlıkla gelsin kızlar erken mi diye düşündüm 19. Haftayı bende
CokCahilsinKeskeOlsen Honkiponkitoninok doktorum 22 diyordu hep 19 diyince tuhaf oldum tek değilmişim
Senmsii CokCahilsinKeskeOlsen Ben randevuyu zor aldığım için mecbur bu tarihe kaldı canım yoksa doktorum erken geç olmasına takılmadı. Sende inşallah sağlıkla al kucağına
CokCahilsinKeskeOlsen Honkiponkitoninok sağlıkla gelsin biz 18. Haftalık olduk doktor haftaya olacak detaylı dedi bakalım nasıl geçecek
metemom_ CokCahilsinKeskeOlsen bana da doktorum 22. Haftada gel dedi ama ben 21 de gideceğim bebeğimi geç görmeye dayanamıyorum 😂
CokCahilsinKeskeOlsen metemom_ diğer çocuklarımds bende öyleydim 2 haftada 1 giderdim en son isyan etti doktorum da öyle süreyi uzattım
metemom_ CokCahilsinKeskeOlsen hep ayda bir gidiyorum canım sabırla bekliyorum ama bu ay ağrılarım fazla bebeği de özledim erken gitmek istiyorum bu ay