esmaerdemir Kızlar merhaba 35+4 günlük gebeyim bebeğim hareketlenince karnım sertleşiyor sizde de öyle oluyor mu sancım yok ama hareketleri biraz canımı acıtıyor
Karbeyaz_ esmaerdemir canım bende tam 35 haftalığım bende de öyle oluyor hatta iki gündür çok kötüyüm böyle karnımda bi gaz sıkışması gibi birşey sanırım afedersin gaz çıkmıyor her yerim tıkalı gibi karnım geriliyor korkuyorum neden böyle oluyor diye 🥺🥺🥺
Lavinya24 esmaerdemir benimde öyle sırtını dayıyo poposunu dayıyo canım acıyo bazen bütün vücudu sertleşiyo gibi oluyo hepsi normal bence ya artık bu haftalarda. Arada yalancı kasılmalarda oluyo
Mavi-elif esmaerdemir bende öyle normal artık bazen bi yerde çok toplanıyor sertleşiyor karnımın bi tarafı daha çıkıntı oluyor hareketler artık can yakıyor
Yazgan1 Bende tam 35 haftalığım bu gün rahmime doğru basınç hissediyorum garip bir ağrı var korkmalı mıyım ☹️ ve evet çok hareketli ve hareketleri can yakıyor 🥲
Aylinalacam esmaerdemir 34 + 4 benimde haftam aynısını yaşiyorum ve canımı çok acıtıyor hareketleri sertleşiyor bi tarafım böyle çıkıntı oluyor bi yerde toplanıyor doktor bana güzel birşey bu dedi korkulcak birşey yok canım