Momnur Başlıkta da belirttiğim gibi kızlar bilmiyorum doymuyor mu oysa gazını çıkartıyor çisli kakali bezi normal ama saat oluyor resmen bende ister istemez sıkılıyorum bunaliyorum bu durumu yaşayanlar var mı
Aybarssena Momnur bende burda bekleyim… 10 günlük bebeğim sürekli memede durmak istiyor göğüslerimin ucu mahvoldu artık. Bana etraftakilerin dediği karnı aç oldugu için değil anneyle vakit geçirmek temas etmek için memede durmak istiyormuş
Daisyy000 Momnur ilk 2 ay sadece WC ve yemek için ayrıldım desem yeridir.Devamlı memedeydi.Sizi istiyor,9 aydır karnınızdaydi. Şimdide size temas halinde olmak istiyor,o şekilde güvende olduğunu düşünüyor..
skrbsrl Momnur kendini güvende hissediyorum olabilir, karnı doymuyor olabilir, sizin kokunuzu hissetmek onu rahatlatıyor olabilir vs vs. Benim oğlum memede rahat gaz cikariyo ve kaka yapiyo mesela o yüzden de meme istiyo
llgln35 Merak etmeyin bir süre sonra siz istesenizde gucağınızda durmuyorlar tadını çıkarın en güzel zamanlarınız o zamanlar o emerken sizde onu sevin dokunun yanaklarına bidaha gelmiyor o günler sevildiğini hissederse sizden o duygusal sakinliği ve sevgiyi alırsa karnıda ruhuda doyar evet yorucu ama en güzel zamanlarınız inanın kızım şuan 24 aylık oldu biz memeden ayrıldık ama keşke yeni doğan zamanlarını yeniden yaşama şansım olsa onunla daha çok koklar sever asla gucağımdan indirmezdim 🥰 şuan herşeyi kendi yapıyor ve biliyorki onu çok seviyorum 🥰 şimdi kardeşi olucak aynı duyguları onunla yaşayacağız inşaAllah 🥰 sizde sakin olun bi papatya çayı alın yanınıza ve bebeğinizi sevin o emerken 🥰❤️