lamaan kalbim 3 gundu deli gibi atiyor hatta gece kalp atma sesinen uyuyamiyorum ve tansiyonum inip cikiyor bugun baktim karnimda kalp gibi ritmik atiyor ve gozle gorulcek kadar.
rabiksu06 lamaan bende de oluyordu o haftalardı aşırı fazla vücudum atıyordu sürekli sanki haftam ilerledikçe azaldı geçti sayılır hatta
Civciv53 lamaan ahahahah ilk hamileliğimde bebeğin kalbi sanmıştım 🤣🤣 sıkıntı yok canım bende 18+1 im bende de atıyor odaklanma canım🤣
Arse65 lamaan merhabalar bende ilk gebeliğim de aynı şeyleri yaşadım sonra taşikardi var dediler bana korkmayın tansiyon ve nabıza dikkat edin doktora bildirin
gulfer29 lamaan tansiyon dikkat edin aç ve tok karnına aynıı saatte denk gelecek şekilde düzenli ölçüm yapın. 14 üstü bir kaç defa çıkar ise ihmal etmeden doktora gidin
rabiksu06 lamaan hiç sormadım vücudum değiştiği için damarlar daha fazla kan ponpalıyor diye düşündüm ne kadar doğru bilemem 😂😂
smgcnmz Bende karnımda minik minik kıpırtilar hissediyorum. Neden oluyor? 🤔😀bebeğin kalbi sanmıştım 😂
Sadeceanne2 lamaan hıçkırmaları başlamış korkmayın iyi bir şey nefes alıp verme egzersizleri yapmaya başlamış kesede kuyu yutunca hıçkırık tutuyor bebekleri
mom-2024 lamaan bende aynı haftadayım aynı şeyi fark ediyorum özellikle 2 3 gündür. Önemsemedim açıkçası bebiş büyüyor vücudumuz değişiyor normal bence bir kanama olmadığı sürece