aogoya Karsu123 ben biraz yürüyüş yapmıştım sonra düşmüştü benim doktorumda kendi düşsün diye bekle demişti benimde kalp atışı duymamamıştık
Karsu123 aogoya yarın gideceğim doktoruma kanda vereceğim ve bakmasını da isteyeceğim tekrar bende yok hiç birşey progestan fitilden dolayı iyi tutunduğu için diye düşünüyorum siz kullanmismiydinz.
aogoya Karsu123 hayır doktorum özellikle kullandırmadı eğer kullanırsan düşmesi çok zor olur demişti eğer sağlıklıysa tutunur demişti sağlıksız olduğu için 2-3 gün içinde düşmüştü
Karsu123 aogoya evwt gerçekten zor kaç gündür bekliyorum gebelik olunca iyi tutunma için aksi durumda düşmüyor.
Zeyver Karsu123 aynısını yaşadım 4 ay önce ben de senin gibi evde düşsün kendi kendime diye bekledim ama öldüm öldüm dirildim . Doktorundan eminsen kürtaj ol canım 5 dk lık bir işlem hiçbir şey anlamıyorsun
Karsu123 Zeyver evet gittim baktı kesenin içinde kanama alanlari dalga dalga olmuş gösterdi emriyo küçücük kalmış yarın olacağım randevu aldım bugün gece düşmezse.
Zeyver Karsu123 Allah yardımcın olsun canım inan senin için bu daha iyi olacaktır. Kendin düşürmeye çalışınca psikolojin de berbat oluyor bedenin de çok yıpranıyor😔