Minikeller00 Kızlar normalde öğle saatlerinde vuruluyordum dün son bugün iğnem yok sanıyordum meğer bugün de iğne vurulmam gerekmiş geçte olsa vurulsam olur mu
Minikeller00 cansugunes0210 fark edince o kadar kötü oldum ki elim ayağım birbirini dolanmış durumda 8 gündür dakika kaçırmadan düzenli olarak vuruyordum birde
cansugunes0210 Minikeller00 olabilir öyle şeyler insan ister istemez karıştırıyor neyse ki vurundun da geç olmadan sıkma canını sadece dikkat et ama
Minikeller00 Nurrr0006 şimdi eczaneye almaya gidiyorum doktorumuda yazdım sağolsun döndü yapın mutlaka yazmış
Minikeller00 Nurrr0006 birde o kadar düzenli kullanırsan nasıl olduda gözümden kaçtı inşallah çok etkilemez çok üzüldük bu duruma
Minikeller00 Nurrr0006 @cansugunes0210 bu arada Allah razı olsun sizin yazmanızla iğneleri almaya gittim doktora sordum çok sağolun 🙏🏻 teşekkür etmeden geçmek istemedim iyiliğinizi Allah da sizin karşınıza çıkarsın 🤲🏻
Nurrr0006 Minikeller00 ne demek biz de geçtik o yollardan Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla size de evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
cansugunes0210 Minikeller00 rica ederim cnm bende o yollardan geçiyorum transfere hazırlık süreci başladı bende rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ama igne ve İlaçlara çok dikkat et