Ben devletin yaptığı bu testleri anlamıyorum gerçekten bütün hamileler neredeyse stres yaşıyor neden 15 , 20 hafa arasında bi test olsun doğruluk oranı 90 % 95% olsun bizde rahat edelim devlette sürekli vakit harcamasın bütün herkese 2 Li 3 lü 4 lü test yapmakla .
İnsan böyle sonucu beklemiyor 2 Li temiz çıkınca iyi oluyoruz 3 4 hafta içinde kötü sonuç görüyoruz bende çok üzülmüş birisi olarak söylüyorum bunu çok ağladım üzüldüm .
Dediğiniz gibi durumum var elhamdulillah bilseydim böyle stres yaşayacağımı ve testlerin sorunsuz çıkması sonucunda da hastalık olabiliyor olduğunu direk nifty yaptırmak isterdim diye düşünüyorum ilk hamileliğim yeni evli ve 21 yaşında olduğum İçin anlamadan geçti bu hamileliğimde öğrenmiş oldum testleri kimse sıkıntı stres yaşamasın istiyor insan.
İnsallah herkes bebeğinin sağlıklı olduğu haberini alır ve sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi .
Eğer anneler aileler olarak dilekçe versek bu sorunu yada bu tür şeylerin bizim adımıza daha iyi bir şekilde olması İçin birşey yapabilsek gerçekten katılmak isterim .
Ben üzüldüm ama başka bir hamile anne üzülmesin isterim