asel-yasarrr iremm00 Şuan kızım 1 yaşına girecek bu zamana kadar olan hepsini yaptırdım bir sorun yaşamadım bir yaş aşısı da 15 inde onuda olucak
AsELinAnneSi__ iremm00 Evet yaptırdım ve elimden geldiğince özel asılarını da yaptırıyorum kesinlikle gerekli bağışıklık ve sağlığı için doktorunuza sormanız daha iyi olur detaylı anlatır içiniz rahat olur
2prensesannesiiii iremm00 1 yaşına girince 1 aşı daha kaldı bu zamana kadar devletin karşılamadığı rota virüs aşısını bile yaptırdım devletteki drda önermişti menenjitide öneriyor ama onu düşünüyorum daha kararsızım
Canan-06 iremm00 kızım 4 yaşında hepsini yaptırdım son aşısını doğum gününün ertesi günü yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım
iremm00 asel-yasarrr 2prensesannesiiii Canan-06 Anladım çok teşekkür ediyorum ya bor kac kez İnternet’e gördüm her aşı her bebeğe yaptırılmaz Hatta bir kaç kötü olsy vs yaşanmış oyuzden yinede bir dra danisicam peki bu rotavirus aşısı nedir tam olarak kızlar
Canan-06 iremm00 rotavirüs olmasınlar diye yapılıyor yani şiddetli ishale karşı alınan bir önlem olan aşı bende araştırmıştım kızımdayken
asel-yasarrr iremm00 rota virüs ben yaptırmadım ayrıyetten alıp diğer hepsini yaptırdım yaptırmama nedenim yok ya çok pahalıydı biraz da gereksiz bulmuştum isteyen yaptırabilir tabi
2prensesannesiiii iremm00 zehirli ishale yakalanan bebekler oluyor bebeklerde ölümcül eşimde bebekken zehirli ishal olmuş ölümden dönmüş Allah korusun vurulduktan sonra da olmaz diye bişey yok ama hafif atlatıyorlar