Aselikra Kızlar ben bu zamana kadar hep bölge hastanesinde Özlem hanıma gittim ve doğumumuda onun yaptırmasını çok istedim kendisi bana gel konuşalım dedi.Gittim konuştuk.Bana doğumuma girebilmesi için benm gebe eğitimlerine katılmam gerektiğini söyledi,nedeni ise bayanların Doğum esnasında çok bağırıp çağırması panik yapmasıymış o yüzden rahatsız oluyormuş hoşlanmıyormuş ve bende eğitime katılırsam o şekilde gelirim doğumuna dedi.Benim eğitme gitmem imkansız ve Özlem hanımın doğumuma ne olursa olsun gelmesi gerekiyordu son ana kadar ona güvendim ve başka hiçbir doktor araştırmadım bile o yüzden kendisinden vazgeçmeyi düşünüyorum çünkü bir Doğumda anneye en büyük destekçi doktoru diye düşünüyorum ve ben eğer inşallah Hayırlısıyla normal doğum yaparsam orada bağırıp panik yapmayacağımın garantisini veremem,keşke bana destekçi olsaydı..Neyse kızlar uzun lafın kısası ben Sevil hanım hakkında yorumlarınızı almak istiyorum,bir arkadaş tavsiye etti ama emin olmak istiyorum yardımcı olur musunuz 🙏🏻
reinamm Aselikra böyle doktorun olduğu için çok şanslısın. Ücretsiz gebelik eğitimleri var. Araştırabilirsin
reinamm Aselikra canm vala böyle doktorlar çok az kaldı🙏🏽 Çok şanslısın. Gebelik eğitimi alınca nefesini kontrol etmeyi, ıkınmayı, hatta korkmamaı öğreniyorsun. Dikişsiz nasıl doğum olur nasıl rahatlanır o bile anlatılıyır. Karar senn tabiki.