yagmurrrra Şimdi 29+1 ikizlere hamileyim ilk oğlumda açılma varmı diye alttan muayene olmuştum ve 1 hafta sonra nişanım gelmişti sanki tetikliyor gibime geliyor. Şimdi geçen gün açılma varmı diye alttan muayene oldum korkuyorum yine aynı şekilde nişan gelir mi diye. Sizin ne kadar süre sonra geldi?
Serendipity16 yagmurrrra 2 kere alttan açılma var mı diye acilde baktılar 26. Haftamda bi de 29. Haftamda hiç nişan falan gelmedi belki son haftalarda yapılınca tetikliyordur
Minigiim-vebenn52 yagmurrrra ilk oğlunda doktor uyarmıştır rahimi o yüzden gelmiştir yoksa sadece muayene de bişi olmuyor
_Tazeanne 30.haftadan beri sık sık oluyorum daha bişey gelmedi 18.haftalarda yine olmuştum bi kaç kez o zamanda yoktu
yagmurrrra _Tazeanne allah allah demekki benim ilk hamileliğimde doğurasım varmış 🤣 yine ilki gibi nişan gelir diye korkuyorum bide ikiz haftamızda erken
_Tazeanne yagmurrrra nasip işte geleceği varmış bebişin inşallah bunda olmaz korkmayın haftanız küçük doktor da ona göre dikkat eder
Betren yagmurrrra ikisinde de 26 haftamda olmuştum nisan gelmedi . Hatta 26 haftamda düzenli kasilmam vardi 9 gün hastanede yatmıştım surekli kac defa kontrol amaçlı alttan muane oldum ultrason cihazıyla da öyle olmadi bisey
Serendipity16 yagmurrrra işte belki doğum yakındı ondan tetiklemiş olabilir iyi ki bir hafta beklemiş valla zamanında doğmuş 😍 36’da doğunca küveze falan girdi mi
mutlubibekleyis 27 buçukta açılmama baktılar sertleşmem var diye ama aşırı kötü baktıkları için kanamam oldu nişan gibi bişey düşünmedim hiç doktorum da düşünmedi gerçi, vajina duvarı tahrip olmuştur dedi öylece geçti üç güne