Yusufeymenimm 29+1 günlük gebeyim 2 gündür vajinada bir kaşıntı var bu gün vajen iç kısımda beyaz sivilce gibi şişkinlikler var birden fazlalar ve karnımda hafif kasılmalar var acaba mantar mı mantardan kaynaklı olabilir mi ağrı kasılma
06Pembemavi80 Yusufeymenimm kaşıntıya beraber yanma , ağrı , akıntı koku falan da var mı doktorla görüşün bence enfeksiyon da olabilir ilerlemeden hallolur inşaallah.gecmis olsun
Mutlumomm Yusufeymenimm Aynı sıkıntı bende de var canım kaşıntı yanma hafif ağrı akıntı ne yapacağımı bilmiyorum doktora her gittiğimde çekiniyorum demeye erkek doktor olduğu için alttan muayene olmak çekindiriyor beni biraz öyle çekiyorum şuan 😏
Sanur Yusufeymenimm bende 28+0 gebeligin başındaN beri mantar ve idrar yolu enfeksiyonu var doktoraa gidin fitil veriyolar kaşıntı yanma sarı yeşil akıntı varsa mantar ama korkmayın drum perinaatoloji bakıyor hemde bana mantar zarar vermiyor korkma dedi tedavisini olun sadece
rmysa388_ Yusufeymenimm benimde gebeliğim boyunca enfeksiyon vardı bı normal enfeksiyon dediler bı mantar dediler doktorun biri yok dedi bilemiyolar bazen vücudumda özellikle geceleri aşırı rahatsız edici şekilde kaşıntı var kıpkırmızı alerjik olmuşum gibi kaşıntı var ve enfeksiyondan dolayı sürekli ağrılarım sancım oluyordu uyutmuyodu fitilde verdiler çağre olmadı:( ve hala 31+2 günlüğüm hala devam ediyor
Mutlumomm Yusufeymenimm bebeğe bir zararı olmaz anne karnındayken ama normal doğum yaparken olabilir bu kontrole gittiğimde söyleyeceğim doktoruma arada geçiyor geri başlıyor ilerlemeden söylemem gerek şuan ilk aşama da galiba 😅
Mutlumomm Yusufeymenimm çok saolun canım benim inan ki kaşıntı mahvediyor yani acayip bir şey bunun sebebi de şekerli şeyler çok tüketmem galiba 🤭😂
Yusufeymenimm rmysa388_ ilk defa başıma geldi yani bakalım pazartesi gideceğim bana ne dicek bu kalıntıyla geçmezdi vakit