Evet kızlar sonunda bana da doğum hikayemi yaZmak nasip oldu. Bu benim 2. Gebeliğimdi bi kozım var 3 yaşında 2.kızıma hamileydim normalde 27 Mart sezeryan doğumum vardı ama meleğim bigün öncesinden gelmek istedi. 26 Mart gecesi 4 gibi lavaboya kalktım baktım hafif kırmuzı bişey gelmiş benden hemen doktorumu aradım hastaneye geçmemi söyledi bebeğin çantasını falan aldık geçtik hastaneye önce nöbetçi doktor ultrasonla muayene etti daha sonra doktoruma bilgileri iletti yatışım yapıldı nst bağlandım bebek gayet iyiydi sabah sezeryana girecektim sabah 9:20 de beni almaya geldiler odaya ameliyathaneye indik sonrasında belime bişey sürdüler zTen spinal olmak istiyodum doktorumda oradaydı sonra bi iğne vurdular direk uyuştum muhabbet ediyorduk zaten anestezi doktoru sürekli konuşuyordu benimle kendi doktorunda aynı şekilde sonrasında hafif gözüm kararır gibi oldu meğer meleğim çıkıyormuş tansiyonum ondan yükselmiş benek çıktıktan sonra normale döndü sonrasında temas ettik yavrumla 15 dk içinde de benim işlemlerim bitti odamdaydım 1 gece yattım ertesi günü çıktım meleğim artık yanımda sarısı bekleyenlerin basına kızlar 🥰🫶