Zmraa 19 haftalık tek yumurta ikizine hamileyim bebeklerimden birinin kalbi durdu ötekini de öldürebilir beynine zarar verebilir hiç bişiyde olmayabilir dediler öncelikle dualarınızı bekliyorum sonrasında aynı durumu yaşayanlar varmı
Ilkaymom Zmraa Zmraa Allah yardımcın olsun, inşallah birşey olmaz dua et. Ben de bugün bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim.
Mucizeayla Zmraa Allah şifa versin inşallah Allah’ım izniyle sagsalim kucağınıza alırsınız. Bende ikizlere hamileyim birinci gebeliğimde riskliydi bunda da hep bu korku var içimde bı belirti falan hissediyor musunuz yoksa rutin kontrolde mi öğrendiniz 😔
Zmraa 1palyaco amin sağolun bu mubarek ayda rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Zmraa Mucizeayla hiç bir belirtim yoktu kontrolde ögrendim halbuki herşey yolundaydı aralarında farkta yoktu bianda kan çalma olayı olmus bir sürü kötü şey söledi allak bullak oldum
Ilkaymom Zmraa evet canım benim 10 haftalıklar. Doktor kendi kendine kaybolacak kalbi duran bebek dedi
Ozyy06 Bende üçüzlere hamileydim 2si tek yumurta biri çiftti bende bugün tek yumurta ikizlerinin kalplerinin durduğunu öğrendim.
Kahramankentli Ozyy06 @Zmraa inşallah kalan bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle ❤️
MrsMommyy1 Zmraa merhaba başınız sağolsun rabbim diğer bebeğe sağlık versin sapasağlam kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Kalan bebek kendi kendine mi kayboluyormuş yoksa o şekilde doğuma kadar mı bekleyecek bu gibi durumlarda ne oluyor bilgi verildi mi
Zmraa MrsMommyy1 o kadar karma krısıkki öteki bebeği öldürebilir veya beyin hücrelerne zarar verebilir dedi 1 ay snra belli olurmus zarar verip vermediği emar çekilcekmiş
Ilkaymom Zmraa yok hiç öyle birşey söylemedi. Bu durum sanırım hangi trimesterda olduğuna bağlı olarak değişiyormuş. İlk 3 ayda olunca kendiliğinden kayboluyormuş diğer bebeğe zararı olmuyormuş
Ozgednc Zmraa benimki çift yumurta ikizi 10. Haftada durdu birinin kalbi. Tek nasıl olur bilmiyorum cnm