Nesrin_71 ZeynepDuru17 inşallah gelir salı günü randevum var gelmezse suni sancı verecekmiş doktorum inşallah kendiliğinden gelir 🥰🤲🏻
merylii_ ZeynepDuru17 valla bi başlarda bi sonlarda zaman geçmiyor sanki arası çok hızlı geçti, şafak 49 oğlumuza kavuşmak için 🩵 tabi beyimiz 49 günden önce mi sonra mı gelmek ister bilemiyorum
ZeynepDuru17 merylii_ keyfine kalmış bişey annesi tabi bende sabırsızlıkla bekliyorum benim le hemen aynisiniz oda ben sezeryan olcam o yüzden bende ogluşumu bekliyorum vakit geçmiyor 🥹😍
merylii_ ZeynepDuru17 ben normal istiyorum ama bi yandan da korkuyorum hala tam karar vermiş sayılmam yani haftaya doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz
ZeynepDuru17 merylii_ hayırlısı olsun canım inşallah bı avazda kurtarsın inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle 🌼☺️
Ergmom 34+4 , uygulamaya göre 38 kaldı ama 10 gün önden gidiyoruz bakalım bayram sonrası kontrolde neler olacak 🙊 Allah cümlemize yardım etsin vakit azaldıkça insan bir geriliyor bir mutlu oluyor 🥹🥹🥹
ZeynepDuru17 Ergmom duygu karmaşası yaşıyoruz tabi hayırlısı olsun inşallah rabbim bı avazda kurtarsın bitmiş
Turuncuk ZeynepDuru17 anlatamm nasıl hemde heyecan korku duygu bırıkımı hepsı bır yogun snlatamm salak gıbıyım
annelik_4 ZeynepDuru17 henüz belli değil 30+4 doktor ileriki haftalarda söyler herhalde ilk doğumum☺️
ZeynepDuru17 annelik_4 hayırlısı olsun inşallah canım bı avazda kurtarsın inşallah rabbim söyler tabiki
annelik_4 ZeynepDuru17 amin insaAllah Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız kolay bir şekilde🤲