Rabia6606 ZeynepDuru17 diğerleri normal ama bu nasıl olur bilmiyorum . Bende herşeyimi Ankara hastanesinde yaptırdıktan sonra tekrar mamaga gittim
Rabia6606 Rabia6606 ZeynepDuru17 Ankara Çok pis çünkü orda doğum yapmak istemiyorum Mamak devlet yeni hastane olduğu için ora daha çok içime siniyor acikcasi
Rabia6606 ZeynepDuru17 hayrlisi olsun ins . Ben doktoru çok seviyorum gerçi hoş ebeler doğum yaptırıyormus doktor girmiyormusta . Bilmiyorum nasip bakalm .
ZeynepDuru17 Ysmnkaya ay bizde şu sayılara gelsek hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim cümlemize ,🌼🤍
ZeynepDuru17 Rabia6606 olabilir tabi o konuda haklısın ben sezeryan olcam oraya almazlar sonradan gitmedim
Rabia6606 ZeynepDuru17 ilk gittiysen alırlar tahliller burda yok diye başka hastanede yaptırdım evim yakın doğumu burda düşünüyorum dersen eğer . Yani banada ters aslında Mamak devlet ama dediğim gibi temizlik açısından yeni hastwne en azından
ZeynepDuru17 Rabia6606 hastanede yattım ben birgün buraya nie geldin dediler raşit hocaya gitmiştim ben cihaz olmayınca başka hastaneye git dedi o yüzden geldim dedim acile gitmiştim temiz evet
Rabia6606 ZeynepDuru17 hım bilmiyorum o zmn canım . Ben gebe kalmadan önce kış için gitmiştim geri gebe kalınca gittim 12 haftadan 28 haftaya kadar Ankara Hastanesi’ne gittim sonra geri Mamak devlete gitmiştim . Tuğba ya gidiyorum bende
ZeynepDuru17 Rabia6606 sağlık olsun inşallah canım ne diyelim nasip herşey sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim de gerisi geçer gider inşallah
Papatya_2022 ZeynepDuru17 Allah ın izni ile 4 nisana gün aldık ama pek o günü beklemeyecek gibi sağlıkla gelsin tüm bebişler hayırlı doğumlar herkese
ZeynepDuru17 Papatya_2022 amin inşallah canım sizede hayırlı doğumlar bı avazda kurtarsın inşallah rabbim
fatos2404 ZeynepDuru17 28 haftalık olduk şafak nasipse 84 ama içimdeki fazla hareketli beklemez o kadar diye düşünüyorum 🥰🫶🏻