ZeynepDuru17 hayalim35 bende aynı bittim az ağrım var gibi doğuracak mis gibi heycanlandim bacaklarım bağı çözüldü 🤣
hayalim35 ZeynepDuru17 son bi kaç gündür aşırı bi halszilik var üstümde bebek gelse de doğuracak halim yok 😆
hayalim35 ZeynepDuru17 valla beklesin bayramı geçirelim öyle gelsin daha erken zaten şuan yazarken bile mayıştım 🥴
ZeynepDuru17 hayalim35 yemek yemeye halim yok yemek yemeyi unutuyorum yemekle pek aram yok vaktinde sağlıkla gelsinler canım 🙄☺️
Srfclkkl ZeynepDuru17 doktor bakıyo keyfi yerindeymiş beyfendinin bekleyecek gibi dayısına çektiyse eğer gününü geçirir 🥺😂
tgbmerve ZeynepDuru17 uygulama 40haftaya gore 94 gün ama, ben bir hafta önce sezeryan ile doğum yapacağım , şafak 87 26+4 üz, daha erken gelmezse , gün sayıyorum resmen ya 🤐zor bir hamilelik geçiriyorum çünkü sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun herkese
ZeynepDuru17 tgbmerve amin hepimize inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim benimde zor.gecti biraz sırtım çok ağrıyor du yatamadım oturamadim falan Allah bundan aşağı düşürmesin diyelim bende sezeryanım benim 50 falan kaldı