Fatmabakanay 22 martta 68 25 martta 117 29 martta 826 Çıktı kızlar beta artışı iyi mi salı günü randevum var kese görünür mü görünmesi için beta kaç olması lazım ?
Zynp12 Fatmabakanay artış güzel olmuş son adet tarihiniz nedir bazılarında erken de görünüyor değer 1000 olunca bazılarında biraz sonra görünüyor ❤️
trkan-uk Fatmabakanay 1500 olunca alttan muane ile gözüküyormuş kese üst için en az 3000 olmalıymış betananın doktorumuz öyle söylemişti
Zynp12 Fatmabakanay son adet tarihine göre 5 haftalık olması lazım geç döllenme de olmuş olabilir o yüzden korkmayın artışlarının güzel olmuş görürsünüz inşallah kısa zamanda
Zynp12 Fatmabakanay bende 4 haftalıkken öğrendim evde testle bı sonraki gün kan verdim 4726 çıktı hormon ile ilgili de olabiliyor bazen yuksekkende görünmüyor kese bazen dusukken görünüyor bende kalp atışını son adet tarihime göre 7 haftalikti duyduk ama kese ml göre 6 haftalık dedi Dr
Fatmabakanay Zynp12 umarım bizim de görünür doktor değerler çok yüksek değil orta kimyasal gebelik olabilir dedi korkuttu beni
asya_aslanyrk29 Fatmabakanay Perşembe günü başka hastaneye başka doktorda muayenem var inşallah sıkıntı yoktur
trkan-uk Fatmabakanay İnşallah görürsün streslenme bazısında erken bazısında biraz daha geç gözükenilir içini ferah tut 😊
Zynp12 Fatmabakanay ay ne olur içinizi ferah tutun eminimki gorunecektir kimyasal gebelikte değer böyle yükselmez diye biliyorum azar azar yükselip sonra düşüyor yanlış değilsem ❤️
Serapalptekin2 Fatmabakanay 48 saatte 1 veriliyor diye biliyorum ben 2000de gorebiliyorlar keseyi saliya kadar geçer 2000ni
Fatmabakanay Serapalptekin2 bugün zaten ben kendim verdim doktor istemedi kimyasal gebelik mi değil mi merakıma değerler düşecek mi yükselecek mi diye