Anonimoo Tugcee28 devlet se gittiğiniz genelde ilk gebelikte yapmıyolar ben özel takipliyim devlette yaptırdım iğneyi pahalı diye doktorum devlette yapmıyolar bazen ilk gebelik olduğu için ama yapılması gerek demişti ama bilmiyorum belki ilkinde yapılmadığından tekrar test istenmiş olabilir kontrol amaçlı
Tugcee28 Anonimoo evet ilkide devletti ama ilk oldugu icin gerek yok demişti 2. Gebelikte daha etkileniyor demisti. Hayirlisi olsun hakkimizda sag saglim saglikli sekilde alalim bebislerimizi kucağımiza🤲
Melllike Tugcee28 ilk hamileliğimde lekelenmem olmuştu kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmuştum.düşükle sonuçlandı gebeliiğim. Yeniden hamileyim 11.haftada lekelenmem oldu kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. 28.haftama pazar günü gireceğim. Perşembe kan verdim sonuca göre Pzartesi kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacağım.
Yurthilal8_ Her ay regl olur gibi kanamam olurdu iğne yaparlardı testim pozitif çıktı bi süre sonra düzeldi yine iğne yapıldı perinatoloji takipliydim Allaha şükür bebeğimi sağlikla kucağıma aldım doğumdan hemen sonra yine test yapildi iğne yapıldı.
Tugcee28 Yurthilal8_ cok şükür kavusmussunuz güzelce bende kanama vs hic olmadı etkilenmeden vurundum igneyi ama değerin dusmesi lazim falan diyince endişelendik tekrar tahlil istedi