sacmalamakizim Kızlar bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum, bu sayfadan alıp kullanıp memnun kalan var mı? Doğru çıkıyor mu acaba yumurtlama?
Merve-metin sacmalamakizim ben kullanıyorum canım sayfanın sahibi de çok ilgili canım her konuda soru sorduğunda cevap alabiliyorsun daha önce innovita kullandım oda hassas ama bayağı araştırma yaptığımda o testte sürekli pik veya pike yakın gösteriyordu yani yumurtlama yoksa bile pike yakın çıkıyordu sonuçlar o yüzden ben birgebeningünlüğünden aldım ve memnunum da açıkçası canım
huysuz__ sacmalamakizim ben trendyoldan innovita almıştım o dediğiniz yerle aynıydı çubukları, 4. Ay anca çözdüm işi tutturmuştum, sizin bahsettiğiniz yerden de alıp gebe kalanlar çokmuş ama denk gelmiştim o zamanlar bakarken
Pembesarelle2 sacmalamakizim Ben kullandım doğru çıkıyor ama onunla gebe kalmadım psikolojik olarak çok etkiliyor her gün yumurtladım mı merakı , yumurtlayınca sanki sadece gebelik için Birliktelik yaşıyormuşum gibi hissediyorum zorunlu kılınmış gibi
Sahra1221 sacmalamakizim çok memnun kaldım ondan. Çevre tavsiyesi ile kullandım yumurtlamayı gayet iyi tutturuyor.
sacmalamakizim Minikbaserrr Sahra1221 Sağolun kızlar teşekkür ederim yumurtlama takibi yapmadan, nisan ayında hamile kaldım, 11 haftalığım şuan. 😄❤