Dlar yelizoo yok canm kesinlikle haklısın katılıyorum sana zaten erken hazırlamak en doğrusu doktorumda öyle diyor zaten riskli hamilelikte var erkeni en iyisi canm ❤️🙏
dogurangaplumba yelizoo fıtık çok zor eşimdede var var neler çektiğini görüyorum birde hamilelikte olması daha zor oluyordur çol geçmiş olsun🙏🏻
dogurangaplumba Dlar organizerler hem hastane çantası için hem seyehat için çok güzel oluyor ben uzun zamandır seyahat icin alayım diyordum kısmet bebişeymis sık sık şehir dışına yada tatile gidiyorsanız oralarda bile çok işinize yarar
Melike_4949 Dlar bir tane eski tip bir bavul bir tanede anne bebek çantası biri vermişti yani almadım 😅 doğumdan 2.5 ay sonrada İBB gönderdi anne bebek çantasını 😅
KuzeyinAnnesi10 Dlar büyük boy valiz vardı onu götürdüm ama küçük yeterli bende yoktu ondna büyük kullandım
Dlar KuzeyinAnnesi10 valla canm 26+3 deyim bende senin gibi düşündüm yavaştan internetten sipariş vermeye başladım en geç 30 gibi galiba düzenlerim gibi sen hazırladınmı kendin için neler koydun benim yaza geliyor acaba dedim trial biletlerim alsam birde bebeğime yarım kollu hastane çıkışı aldım ama uzun mu olsaydı acaba diyorum
dogurangaplumba KuzeyinAnnesi10 31+3 daha deterjanımız bile yok 26 sında kontrolüm var o zaman e bebeğe gitcem hem eksikleri hem deterjanlari alıp ertesi gün yıkayıp utülemeyi düşünüyorum doktora gittiğim gün 34 haftalık olcaz
Esraaaas Dlar maalesef sığmadı deneyim dedim ama olmadı hem valize Hemde büyük kol çantam var ona koyarım artık valiz orta boy olsa olurmuş