myangelson Trkngnc nasıl anlamsız değer hamilesiniz sadece 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan verip düzenli artış bakmanız lazım
Fk64 Trkngnc 2gun sonra yeniden kan verin eğer yükselirse hamilesinizdir anlamlı bir değer yani doktorunuz niye öyle demiş hiç anlamadım
GuzelMelegimm Trkngnc niye anlamsız olsun canım bende böyle bi değerle öğrendim 4 haftalık hamileydim geç döllenme dediler
gulruba Trkngnc ama hamilesin 5le öğrenen de var 500le öğrenen de 2 gün sonra 2 kat artış olursa sağlıklı gebelik
myangelson Trkngnc 5 üstü pozitif sayılıyor. Sadece 2 gün düzenli artması gerekiyor şuan hamilesiniz ama dediğim gibi düzenli artış bakmanız lazım sağlıklı gebelik olup olmadığını anlamak için
Trkngnc GuzelMelegimm kimyasal gebeliğe dönüşür yavas ilerliyor falan diyorlar adetım benım 13. Gun gecıktı ben gecıktırıcı ıcmıstım 2 ay önce adetım o ay 10 gün önce geldı o tarıhe göre hesapladıgımda 13 gun gecıktım
Bir_nazenin01 Şuan da hamile gözüküyorsunuz sadece çok küçük 2 gün sonra kan verin en az 60-80 falan olursa sağlıklı anlamına gelir