Minnosaile Ggggggggggg sen ne kadar takmıyorum düşünmüyorum desende kafan da hep 🙂 her ay test yapma , sadece sıcak duş alma , ayağını sıcak tut , ilişki sonrası en az 20-30 dk yat popon hava da olsun 🙂 hayırlısını iste Allah’ım sesini duyar 🙏🏻
Btldrcn Ggggggggggg geçen Çarşamba yaptırdım canım negatif çıktı doktor da adet gecikmesi düzenlizlik iyi gelişmeler vücudun kendini hazırlıyordur bebeğe dedi ama ben adet olamadikça umut var diye düşünüyorum 🙈🥰
Sidelya Minnosaile benim kanımda çıkmadı adet olcam heralde diye de bekledim günlerce tutunamadı o yüzden düştü belki kanımda neler neler kurdum ama daha olmadım. Yarın sabah kan vercem inşallah ☺️
Minnosaile Sidelya inşallah hayırlı haberler alırsın canım 🙂 sonucu bizimle de paylaş ben gönlünü ferah tut 🙂
Sidelya Minnosaile günüm geçtikçe içim rahatladı perşembe günü sonucu alırım inşallah burda da paylaşırım 😌
Melekakyz Ggggggggggg sıkma canını kafana taktıkça daha zorlaşıyor herşey akışına bırak herşeyin bi zamanı vardır elbet 💕
Hanifece21 Ggggggggggg Allah inşAllah nasip eder cnm hiç umudunu kaybetme bir bakmışsın ummadığın anda hamile kalmışsın
HandeSefa Ggggggggggg benimde öyle oldu adet geçtiği halde negatif çıktı kan verdiğimde de 4 gün geçmişti düşük çıktı 5gün sonrasında 94.58 e çıktı değerim bence umutsuzluğa kapılma gidip kan testi yaptır adetin bu arada ne kadar gecikti ?
Ggggggggggg HandeSefa 4 gün gecikmişti 4. Gün gece adet oldum , antibiyotik kullanmıştım sanırım o etkiledi 😔
Fadimeeeee Btldrcn bidakine inşallah canim benim moralimizi yüksek tutalım Rabbim inşallah bizlere de hayrli sağlıklı bi evlat verir 🤗😇🙏
Enemel Ggggggggggg olur cnm erken gblik bende yaptım çikmadı 2 gün snra kanda çıktı bebek cnm idrarda hemen gzükmüyor