Melisayaren elifdiyorkii elifdiyorkii hisar da doğum yaptım şuan ikinci gebeliğim gene hisarda düşünüyorum tuğba hocayadan memnunum normal doğum için uğraştı ilk gebeliğimde ama bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı zorunlu sezeryan oldum
Aleynaceyhannnn Oğlumu hisar hospitalde doğurdum Şimdi yine hamileyim belli aralıklarla orada muayene olucam sanırım devlet özel karışık şekilde
Aybarssmom_ Eski bi postmuş ama ben hisar Hospital Çamlıca da doğum yaptım doktorum Umut Tiryaki Özyurttu baya memnun kaldım kendisinden, hastaneden tavsiye ederim
Aleynaceyhannnn Melisayaren şu an kaç haftalıksınız acaba ben de oraya muayeneye gidiyorum ama son gittiğimde doğum ve detaylı ultrason ücretini sormayı unuttum sizin bilginiz var mı
Melisayaren Aleynaceyhannnn 23 haftalığım detaylıyı orda yapmadım ama doğum ücreti 15.500 sezeryan doğum normal doğumda 14.000 küsürdü tam hatırlamıyorum zam gelmezse doğuma kadar bu aralıkta ücretler
Aleynaceyhannnn Melisayaren doğum ve muayene ücretlerine zam gelmiş bugün öğrendim ben muayene 965 zorunlu sezaryen 20 bin olmuş
Aleynaceyhannnn Melisayaren evet biraz fazla zam gelmiş ama diğer hastanelere göre yine de uygun duruyor bir de hastaneden ve doktorumdan memnun kalmıştım ilk doğumumda o yüzden yine buraya devam edicem gibi duruyor
Mrrrve Bende ilk doğumumu Hisar da yaptım , şimdi 2. Hamileliğim yine hisara gidiyorum. Doğumu da burada düşünüyorum , doktordan hastaneden memnunum