ysmlvt Kontrole gitmemize biraz zaman var merak ettiğim icin atiyorum bilgisi olan var mı?!
Patito__ ysmlvt ii gibi cnm yani bu degerlerle hamile kalınır cok var duydugum ama varikosel varmi onada baktirmak lazim. birde gorunum kirli beyaz cikmis, onu bir sormaniz lazım enfeksion filanmi bir dr a danisin.
Yurdagull0612 ysmlvt hayır canım kolay bi operasyon 2- 3 güne toparladı hemen iyileşme süreci olarakta 6 ay 1 sene süre verdi doktorumuz birde takviye kullanıyor eşim inşallah bi faydası olmuştur
ysmlvt Patito__ teşekkür ederim cevaplandırdığınz için, Ben de filmi falan çekildim sıkıntı çıkmadı umarım eşimle de sıkıntı çıkmaz🙏🏻
ysmlvt Yurdagull0612 inşallahh faydası olmuştur çok geçmiş olsun🌸 peki bu ameliyattan ne kadar süre sonra korunmasız ilişki olabilirmiş? bilgi verdi mi doktorunuz
Yurdagull0612 ysmlvt inşallah canım benim 🤲 doktor 1 ay ilişki spor ağır kaldırma gibi şeyler yasak demişti sonrasında herşey serbet ameliyattan 6 ay sonra da tekrar test istedi 5.ayımızdayız 1 ay sonra kontrolde belli olur herşey