Sonunda bende dogum hikayemi anlatmaya geldim
Çarşamba günü gece saat 3 te suyumun gelmesine uyandım eşimi kaldirdim direk hemen duşa girdim ciktim gelmeye devam etti hazirlandik hemen hastaneye gittim acilde 2 cm acilma vardi beni dogum odasina aldilar suni sanci taktilar sancilari burnumdan nefes alip agzimdan verip karsiladim bir kac saat sonra 5-6 cm acilma oldu gunduz 13.00 civarlari yavas yavaş dogum icin hazirlik yaptılar sonlara dogru pilates topuyla egzersiz yaptim ebe geldi sanci gelince çömelip ıkın dedi bir kac defa onu yaptim ama agridan ayakta duramadim ve yattim acikliga baktilar guzel dediler bir muddet yattiktan sonra dogum basladi ben tam olarak ikinamadigim icin cocuk hemen dogmadi ustten iki ebe baski yapti ben de ikindim ama her seferinde yapamadim en son bir cesaretle ikinip aldilar saat 15.01 geçe dogdu kac defa ikindim hatirlamiyorum biraz catida fazla kaldi nefes alamadigi icin solunum sıkıntısı oldu mudahale ettiler biraz sesini duydum sonra götürdüler istanbula özel hastaneye sevk ettiler oğlumu simdi cok sukur iyi pazartesi günü ilk kez görmeye gidicem Rabb’im herkesin yardımcısı olsun bir avazda kurtarsin insallah cok zor bir dogum oldu benim icin ama Rabb’ime şükür geçti biraz uzun oldu hakkinizi helal edin 🤲🥰