Hfoz Banada günde 4 kez falan oluyodur yatarken sanki daha çok gibi geliyor ? Olunca siz neler yapıyorsunuz 32+4 deyim
tazecikanneee Hfoz bana gazdan oluyor bazen bazen yalancı kasılma gibi kalkamadınız zamanda oldu resmen soluma yatıp bekledim eşim kaldırdı bi süre sonra yürüdükçe hareketle açıldık
Neroizm Hfoz karninizdaki sertlesme doguma hazirlik icin rahminizin yalanci kasilmalaridir. Care bulamazsiniz, iyi bir seydir zaten. Gercek sancilara antrenman olarak dusunebilirsiniz. Agrili olmadigi surece ne kadar cok olursa aslinda o kadar iyidir.
Selintosh Hfoz Karındaki kasılma bebeğin çok karın duvarında olmasından kaynaklı olan sertlik mi? Bende öyle oluyor çünkü.Bir kremle dairesel hareketlerle karnımı ovuyorum daha rahatlıyor
Drybsn Hfoz ben öncelikle uzanıyorum ovalıyorum konuşuyorum ayaklarımın altına yastık koyuyorum birkaç tur atıyorum sonrasında sakinleşiyor bebek de bende
Hfoz Bende karnımı ovalıyorum sürekli progestanı megnezyumuda içiyorum ama yinede oluyor zaten erken doğum riskim var korkuyorum 😔
Berivan3547 Bende 32+4teyim benimki günde 10 kere bile oluyor maalesef çare bulamadım doktor normal dedi 26. Haftadan beri devam ediyor
Berivan3547 Bende hiçbir sorun yok ama neden böyle oluyor bilmiyorum nstde sancı da çıkmıyor herşey normal diyor az kaldı inşallah zamanında gelirler
mel33 26 haftalık ikiz canım.rahim ağzım sıfır.karnında sertleşme olunca günde 2 tane adalat crono 30 verdi bugün
Berivan3547 Sizinde bebek bı tarafa toplanıp kendini taş gibi kasıyor deme peki ağrı oluyor mu öyle olunca
Usui Berivan3547 bende hissediyorum kalbim bu hızlı bı tuhaf atiyo bazen . Onlar gizli sanciymis işte adalat kullanıyorum ben😐
mel33 GamzeCan adalat verdi kuzum ciğer geliştirici yapıldı.gittiği yere kadar.post açtım ama yazan olmadi.adalat kullanan var mi
Hfoz Ben ovalıyorum sonra düZeliyordu 😔 doktorumada sorim 35.haftada gitcem bi skntı olmazsa bakalım ne diyecek
GamzeCan mel33 banada bugun verdi doktor canım kullanmaya baslicam sanırım kasılma için. Burda çok duydum kullanan
mel33 GamzeCan Canım kasılmayi nst ile bakmadı değil mi.birde sana günde kaç kez iç dedi.inan 6 saattir araştırıyorum ilacı