Minikkimyager İkinciye gebeyim acaba ilk doğumunuz ile sonrakilerin doğum haftası nedir ?38+6 da doğurmuştum yine aynı haftalarda mi gelir diyorum bende merak ettim.tesekkur ederim ♥️
Yildiz27 Minikkimyager bende suan ıkıncı gebelıgımdeyım 30.haftamdayım doktor bana 40.haftanızdan 10 gun once alıyoruz dedı sezeryan oldugu ıcın ılkı benımkı
hepoyleolurzaten__ Minikkimyager ilk doğum 37 hafta erkek bebeğim İkinci 38+3 erkek bebişim Üçüncü erkek bebişim 36 haftamda doğdu Şuan ikizlere hamileyim bakalım 😂
Senad İlk Hamileliğimi 39. Hafta girince dogurdum ikinci hamileligimi 38+3de doğurdum şimdi üçüncüye hamileyim 35+5 bekliyorum ne zaman gelir bakalım 😊
ayanarta1 hepoyleolurzaten__ anladım bende hep bunu düşünürdüm de o yüzden sordum peki 36da doğunca kuvezde kaldı mi
ayanarta1 hepoyleolurzaten__ gelmiş geçmiş olsun ucude sezaryenmydi üst üste sezaryen olmanın.sikintilarini.yasadnzmi İyileşme sürecinizi etkiledimi
06Pembemavi80 hepoyleolurzaten__ nasıl yonetiyorsunuz işlerinizi , gününüzü? Bütün tavsiyelere açığım. Tek mi bakıyorsun ,eşin yanında mi 💁🏻♀️ 3. Bebeğe hamileyim de