Adenmom_ Burada yüz üstü yatıyordu görememiştik daha sonra çıktım 10 dakika yürüdüm çikolata yedim ve tekrar baktık çok net kız olduğunu söyledi doktorum ama isim konusun da çok kararsızım önerilerinizi beklerim ❤️
Ozlem_032 Adenmom_ rabbim nasip ederse benim de kızım olacak ismini ben Asel Hafsa istedim ama babası Asel mira istedi ismimiz Asel Mira belki fikir olur 💖
Mmeelliikkee Adenmom_ Zeyneb ,İdil , ilay , doğa , inci ,ipek 🌺 bence hem klasikler hem modern yada değişik diye uydurulmuş isimlerden çok daha hoşlar
Aselim11 Adenmom_ Nasipse 3. Kızıma hamileyim ilk kızım Asel Hüma 2 kızım Öykü Beren 3. Kızımda galiba Parla Umay olacak 😍😍
Mennccaa Benimde kızım olucak 17 haftalık hamileyim 13. Haftada kız demişti ben daha isim bulamadım ama güneş ve eylül isimleri çok hoşuma gidiyor
Adenmom_ Mennccaa biz de 15 haftalığız ne kadar zormuş isim seçmek önceden beğendiğim tüm isimler şimdi bana uzak geliyor seçemiyorum 😂
Mennccaa Adenmom_ evet hoşuma giden isimler kız olduğunu öğrenince o kadar güzel gelmedi bence insan en kıymetlisine en kıymetli ismi bulmak istiyor daha vaktimiz var buluruz elbet bizimki başak burcu olucak sizinde sanırım başak olur
Cenayyy Ayyüce, şura, ada, pera, neva, ahsen, karsu, parla, arven daha çok vardır aklıma gelen bunlar çok zor isim bulmak önceden umay severdim şimdi sevemiyorum bende sizin gibiyim😂❤️
Adenmom_ Mennccaa evet başak olacak inşallah , başak burcu kızları biraz zor olur ama Allah yardımcımız olsun😂
Cenayyy Adenmom_ Çok güzel isim aslında ama insan emin olamıyor tabi bizim daha cinsiyet belli değil ama şimdiden düşünüyorum kız erkek diye Allah yardımcımız olsun❤️😂