kahvesever__ Evet ben hep cam sille siliyorum ama iz bırakıyor siz hangi ilaçla siliyorsunuz hangi bezle siliyorsunuz ?
mavikalpvemavikalp kahvesever__ hakkaten bende merak ediyorum geçen sileyim dedim baktım dahada kirlenmiş🤣🤣
iremsevinc kahvesever__ ilbaysın bezi ile 3 lü 150vtlye aldım hafif ıslatıp sıkıyorum butın camları öyle siliyorum ve asla iz olmuyor iyi ki almışım
Deletedmom_88 kahvesever__ sleepy kullanabilirsiniz aslında , aynaları da çok güzel siliyor televizyonu falan da . Yüzey temizleyici olanı var ya
kahvesever__ Deletedmom_88 hangi renk kullanıyorsunuz acaba ben yurt dışında yaşıyorum buraya da yeni gelmişti cesaret edemedim bazıları iz bırakıyor diyor siz hangisini kullanıyorsunuz hangi rengini
kahvesever__ tubik_ Hangi rengini kullanıyorsunuz resmini atarmısınız bazıları iz bırakıyor diyor cesaret edip alamadım
amayinedeiyiilerledim kahvesever__ su lekesi bırakmayan cam bezleri var ya. Onunla sadece duru su ile siliyorum. Cam bezim yokken normal bir bezle sadece duru su ile silme ve kurulama yapıyordum
Berraseris kahvesever__ sleepynin sarısı ve mavisi iz bırakıyor en güzeli yeşili yani ben öyle deneyimledim
Berraseris İlbays bez ve çok az yumuşatıcı kattığım suyla toz alıyorum hiç bir yerde iz kalmıyor ve özellikle camı ayna gibi yapıyor televizyonda da iz kalmıyor
kahvesever__ Berraseris yeşil rengini alıyım o zaman bende yurt dışında yaşıyorum buraya da yeni gelmiş Türk marketlerine iz bırakıyor diyince almadım sadece onla mı siliyorsunuz tv 📺 yi
Civciv53 kahvesever__ valla bende yeşilinden hiç memnun kalmadım mavisi çok güzel yapıyor aynaları camları yeşili leke bırakıyor