tatlibebegim_ Ya şöyle yüzümü herşeyden arındırcak yüz maskesi kil maskesi öneriniz var mı kullananlar ne kullanıyosunuzz
Tuba-M55 tatlibebegim_ benim gebelikten önce de burun bölgem çok yağlıydı haftada 1 ya da 2 kez kıl maskesi mis gibi yaptı valla w senedir sıkıntı yaşamıyorum arındırması çok iyi (The touch seda altın ın ürünü temiz içerikli)
Tuba-M55 tatlibebegim_ trendyolda filan var canım seda altın yazarsan tüm ürünleri çıkıyo kıl maskesi şiddetle tavsiyem ben Stok yaptım indirim oldukça
tatlibebegim_ Tuba-M55 tamam teşekkür ederim bakayım bi benim cildimde çok yağlı inşallah güzel yapar hamilelikte sivilcede oluştu
tatlibebegim_ Tuba-M55 kendi sitesnde 150 tl ve 2.ürün 1 tl kampanyası var, trendyoldada teki 180 tl kendi sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç hangi kargoyla falan çalışıyor
Tuba-M55 tatlibebegim_ kendi sitesinden yapmadım sanırım ama hızlı geliyo ürünler çatlak bakım kremini de kullanıyorum ben güneş kremi filan da çok güzel göz yakmıyo. İnstagramdan kadını takip edebilirsiniz kendi de kullanıyı