Monbuse İlk defa ovulasyon testi yaptığım için pik zamanını bilmiyordum o yüzden hergün birlikte oluyorum, dün birliktelik yaşadım bugün testi görünce pik olduğunu anladım fakat üst üste yaptığımız için bugün sperm kalitesizliği olur mu sizce
nununundunyasi Monbuse bugün yumurtlama günün mutlaka değerlendir, zaten dün de yaşanmış birliktelik dünün de etkisi çok yüksek olur ama sen bugünü ve yarını da kaçırma derim eşinde bilinen bir sorun yoksa devam 🏃🏻♀️🏃🏻♀️
DEF_ikiprensbirprensesmom Şahsi fikrim dünü değerlendirdiğiniz için bugünü es geçip yarın değerlendirin. Sperm kalitesi daha yüksek olur diye düşünüyorum. Monbuse
Monbuse DEF_ikiprensbirprensesmom ama yumurtlama olduğunda iki gün üst üste sonra bir gün dinlen bir gün yap şeklinde olması gerekmiyor mu i? Ay kafam çok karıştı 🤔
nununundunyasi Monbuse ben açıkçası o şekilde yapmıştım test uyguladığım ay gebe kaldım eşimde sorun yoktu şansa ovulasyondan önce de deneme olmuş ovulasyon günü de ertesi gün de. Sıkıntı yoksa yumurtlamanın pik gününü kaçırmayın bence yarını es geçebilirsin çok ara vermek istersen
Monbuse nununundunyasi daha önce 1 sene kadar korunmuştum iki aydır korunmayı bıraktım doktorum pcoswda var dedi 1 sene beklememiz gerekir dedi bununla ilgili bir bilginiz var mi acaba
nununundunyasi Monbuse pcos gebeliğe engel değil farzet ki pcos değilsin. Kistli, pcoslu, yüksek kilolu onlarca gebe görüyoruz. Sizin yapmanız gereken yumurtlama günlerini verimli bir şekilde değerlendirip tevekkül etmek 🌸