Esoanne DEF_ikiprensbirprensesmom vayyu benim kayınvalide çok uyanık ya ben gitmiyorum bir haftadır yanına bana trip atıyor. İki midem ekşise hemen hamile misin der hemen . Garip bir şekilde bakınca bile anlıyor
DEF_ikiprensbirprensesmom Esoanne benim kayınvalidemde çok uyanıktır ama ben oğlumu kaybetmek dışında düşüklerde yaşadım kızıma zor kavuştuk yani şükür şimdi 2,5 yaşında oldu darısı şuanki hamileliğime diyelim. Sanırım bu sebeplerle anlasa da sormaz biz söylemeden. Çok çok emin olması lazım galiba sorması için ☺️ Bayram öncesi detaylım var onuda sağlıkla geçelim söyleriz diye düşünüyorum 🙈bakalım hayırlısı
Mmeelliikkee Esoanne bir kimyasal geçirmiştim 6-7 haftada sonlandı tabi planlı sayıldığı için başından biliyordum ama söylememiştim , sonra üç ayı doldurunca söyledim ..
milav Esoanne eşimle beraber öğrendik, ben daha doktora gitmeden kendi anneme söyledim ama eşimin ailesine arkadaşlarımıza vs kalp atışını duyduktan sonra haber vermiştik.
Fattmasevinc Guclu_anne endişe etmeyin lütfen. Her gebelik bir değil. Doktor sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki dedi. Sağlıklı bebek düşmez dedi. İlk defa yaşadığım için genetik araştırma vs istemediler.kanamam olmuştu o yüzden gitmiştim doktora bebeğin kalp atışının ve gelişiminin durduğunu söyledi. Düşük yapıyorsun dedi
Guclu_anne Fattmasevinc Anladım. Benimde sık sık lekelenmelerim oluyor ilaç kullanıyorum. Rabbim şefaatçi eylesin yavrunuzu inşaAllah. Bir daha yaşatmasın
beybim0 Anneme söyledim sadece başka da kimseye söylemedim eşim anneme söylediğimi de bilmiyor . Şuan 3 aylık cinsiyeti öğrenirsem söyleyeceğim
sudedemirr Maviii_98 ayy birebir aynısını yaşadım 🥺 eşim değilde ben söylemiştim ama annesini tembihlememe rağmen tüm köye yaymıştı. İlkte de öyle yaptı.
Maviii_98 sudedemirr söyleme diyorum ne olcak diyo anlatıyorum böyle böyle strese girmek istemiyorum üzülmek istemiyorum diye bişey olmaz olmaz Allah korur diyor anlamamıştır yani. Hayır bide her gören sezeryan mı istersin normal mi diyor bunu bilmek ona katıcak bilmem çocuk naısl isterse öyle gelir diyorum hıı yapıyolar ne hıı. Geç öğrrnsekerdi duymadım erkenden ne bileyim.
SSenaaa Esoanne 13 haftalikken cinsiyet öğrendik kendi aileme ve eşimin ailesine ozmaan söylemiştik akrabalara da 19. Haftada falan annem söylemişti tutamamisti kendini jsjsjsj ama zaten bizim istediğimiz cinsiyet öğrenene kadar kimse öğrenmesin di .
Bendiyebiri_ Esoanne ilkinde kayın validem herkese yaymistu benim annem ise kimseye demedi zorlu geciyodu çünkü ha oldu ölecek falan duye teyzem bile benim doğuma günler kala ogrenmjsti şuan ikinciye hamileyim eşim biraz ağzını tutmuyo geçen kuzenine dedi ya ben bı sinirlendim sanki onun eşi hamileyken soyleniyo tövbe Allah’ım tövbe
Zeyneppx Esoanne benim sadece kaynanamlar ve annemler biliyor 13. Haftamdayim 20 ye kadar söylemicem 🤣
Makbule_199110 Esoanne bende kimseye demedim esime bile kalp atisini duyunca soyleyecgim insallah birkac kez dusugum oldugu icin garanti olsun diye
sudedemirr Maviii_98 ayy gerçekten öyleler. Ama boşver bu tip insanlar malesef her yerde varlar.. Onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz 😂
sedassert Eşim de bana hamile kalırsan ilk 3 ay kimseye söylemeyelim diyordu hep, hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrendim kalp atışına kadar zor tuttum söyleyecekti ailesine 😀 8 haftalıkken söyledik
cakebabe Esoanne 8 haftalıkken falan söylemiştik hem kendi aileme hem eşimin ailesine düşük tehlikem vardı o yüzden beklemiştim biraz
numix Biz de kalp atışını duyduktan sonra söyleyecektik fakat bayramdan sonraya kalacağı için keseyi gördükten sonra söyledik 😂 memlekete gideceğiz bayramda mecbur söylemek zorunda kaldık
Hiratuba numix ayy canım bizde kararsızız henüz 4+2yim kalp atışı bayram sonrasına kalacak, kalp atışı dinlemeden söylemek de içimize sinmiyor ama çok da heycanlıyım paylaşmak istiyorum
Temmuzmucizesi26 Esoanne 35 günüm kaldı daha kısıtlı kişiler biliyor bir kere kaybım oldu herkese tek tek açıklama yapmak sıkıyor insanı zaten zor bir durum 3 aylıktı zorlandım. O yüzden bunda hemen söylemedik aileler bile 5. Ayda öğrendi farklı şehirlerdeyiz görmediler de ondan rahattım. Ben geç söylenmesi taraftarıyım
SakinaG Ilk gebeligimde direk soylemistim, ve kimyasal gebelik oldu. O yuzden ikinci gebeligimde ne olur ne olmaz, o korku kaliyor😓3 ayin tamaminda soyledim