Ssraa Ya hanımlar ben aşırı halsizim iki tabak koyayım dolaba elim ayağım boşalıyor en az yarım saat dinlenmem gerekiyor. Evimin işini gücünü yapamıyorum yemeği zorla yapıyorum ne olur bi şey diyin bi akıl verin benim gibi olan yok mu ? Tamam hamilelikte halsizlik uyku olur hali oluyor ama benimki hatsafhada. Kalbimde sıkıntı var o ilerlemiş olabilir dedi doktorum haricinde vitamin eksikliği de olabilir mi? Benim bu durum çok zoruma gidiyor evimin işini yapamamam. Hamilelikten midir bilmem ama bazen ağlıyorum Allahım güç kuvvet ver diye. Çok kötü durumdayım
Kosarer Ssraa yA aynı ben cidden dışarı gezmeye çıkayım diyorum çıkıyoruz yürümekte zorlanıyorum nefes alamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum yemeği zor yapıyorum
SeherNilgnBakrc Ssraa haftalara göre değişiyor canım ilk ve son haftalarda çok oluyor tansiyonda olabilir
Melihadur Ssraa benimde mide bulantılarım yok ama uyku çok oluyor sürekli bir uyuma isteği var hayır çalışan biri de değilim nedir bu uyku sorunu anlamıyorum bende de oluyor halsizlik
Kosarer Ssraa bende çarpıntıda çok oluyor elim ayağım boşalıyor resmen evimin temizliğini eşim yapıyor
Ssraa SeherNilgnBakrc 13 haftalığız tansiyonlarım da normal çıkıyor direk ölçüyorum elim kolum düştüğü an
SeherNilgnBakrc Ssraa bende öyleydim işteyken gündüz bir saat uyuyordum eve gelincede hemen uyuyordum 3.aydan sonra azalır ama doktoruna danış vücutta eksik birşey varsa kontrol etsinler en azından
Aybke6 Bende çok uyuyorum vitamin eksikliği var ama ilaçlar ağır geldi midem çok kötü oluyor sürekli kalbim ağzımda gibi hissediyorum şimdide ishal oldum karnım ağrıyor 10 na kadar uyuyorum yetmiyor sanki hiç uyumamış gibi napcam bilmiyorum ev işlerimi bile gün güne atıyorum çalışırken daha düzenli ve temizdi evim
Ssraa Aybke6 sen 10 diyorsun ben 1 2 den aşağı kalkamıyorum o saatte kalktığımda bile uyusam akşama kadar uyurum. Evin bu hali beni üzüyor iki üç gündür süpüremiyorum ya kimseye de diyemiyorum çok kötü bir durum
Ssraa Aybke6 sen 10 diyorsun ben 1 2 den aşağı kalkamıyorum o saatte kalktığımda bile uyusam akşama kadar uyurum. Evin bu hali beni üzüyor iki üç gündür süpüremiyorum ya kimseye de diyemiyorum çok kötü bir durum
Aybke6 Ssraa aynen ama sağlığın önemli ilk önce ev bir şekilde temizlenir doktor kontrollerinde söyle bi belki bi ilaç takviyesi verir