Linamom41 Merhaba hanımlar, bebeğim 19 aylık ve bir süredir çenesinde böyle bir şey çıkmış. Bir büyüyor, bir küçülüyor. Doktora da gösterdim krem verdi ancak işe yaramadı. Sizce bu nedir? Yada sizin de bebeğinizde böyle bir şey çıktı mı?
tatlibebegim_ Linamom41 benimde koltuk altımda var ama gitmiyo anca cildiyeciye gidip yakıyolarmış sanırım başka yerlerede bulaşmasın diye dokununca
Birisi00 Linamom41  Eger siğilse geçmiyor. Benimde elimin üzerinde var. Cildiyeye gittim yakacaktı. Bende korkup yaktırmadım😅Herhangi bi dağılma da olmadığı icin orda oylece duruyor
Linamom41 tatlibebegim_ Sert yapıda bir şey ve cildiyeyede götürdüm. Sadece bir krem verdi. Yakmak bebeğimin canını acıtmaz mı?
tatlibebegim_ Linamom41 hiç yaptırmadım bilmiyorum ki bi şekilde yaparlar heralde tekrar götürün geçmedi diye
erenilhan Çok bilimden uzak olacak tarzım da değildir aslında ama bunun ocakları var benim de elimde vardı küçükken ananem bi teyzeye götürdü teyze okudu arpa verdi ananem akan dereye attırdı birine ve çok garip ama 1-2 haftada geçti. Kardeşimde oldu sonra bir iğde ağacı varmış türbede gitti ordan ufacık bir dal kırdı okudu biri anlatmış ona da, sonra yine akan suya attılar yine geçti 1 senedir duran siğil 1 haftada geçti. Nasıl oluyor bilmiyorum dinimize de bilime de aykırı gibi geliyor bana ama gözümle gördüğüm için de inanıyorum. Büyüklerinize sorarsanız bir tanıdıkları bildikleri vardır şehrinizde
Linamom41 erenilhan Merhaba evet benim de babaannem bu tarzda bir şey söyledi. Onlarda kınaya sarımsak katıp, üstüne okuyorlarmış ve o bölgeye sürüyorlarmış böylelikle geçiyormuş.
Linamom41 Birisi00 Anladım, ben randevu aldım doktora yine götüreceğim. Sanki büyüyor gibi. Böyle oluyor mu?
Birisi00 Linamom41 Yok aynı şekilde duruyor. Cildiyeye gotur en azindan icin rahat. Sizin herhangi bir yerinizde sigil varmiydi