Dderryaa Nurmom Bende biraz önce öğrendim 11+1 erkek dedi banada çikolata yiyip gitmiştim yerinde durmuyordu🤗🤗
Dderryaa Nurmom saol canım sanada hayırlı olsun benmkide öle nasıl deviyor kalp atışını ilk bugün duydum çok heyecanlandm allah herkese nasip etsin inş
Nurcan16 Ben 18+3 günlüğüm ve devlet hastanesine gidiyorum ve hala söylemediler perşembe günü artık özele gidecem inşallah rabbim hayırlısını versin
zuleyhakoc Nurmom bende bütün gittim 13 haftama girdim büyük ihtimalle kız dedi baya emin konuştu bakalım artık kesin konusunca değişmez heralde elleri ayakları çok belliydi ultrasonda 3 ay oldum
Nurcan16 Nurmom inşalah canım yaaa çok geç öğrencem 👼🏻 Biyerde bebek kıyafeti gördüğüm Zaman İnan almak istiyorum ama cinsiyetini bi bileydim
penceresimi Kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah
Nurcan16 zuleyhakoc zuleyhakoc siz 13 haftalıken öğrenmişsiniz bile ben 18+3 ama ben öğrenemedim Özelde mi baktırdınız
Nurmom Nurcan16 evet öyle oluyor hemen almak istiyor evet kesin yani herhangi bişey demedi başka hayırlısı olsun önemli olan o canım