Deletedmom_88 Hayallerdualaraemanet yaaa 🥺 bebişin ruhu daha yeni üflenmiş sayılır bu haftada cinsiyet tahmini biraz… 🥲
Deletedmom_88 Hayallerdualaraemanet yani bebeğin cinsiyeti ile plasentanın konumu arasında hiç bağ yok ya bilimsel olarak🥺 Ramzi teorisi “tahmin” sadece, zaten %50 de şansı var 🥲
Hayallerdualaraemanet Deletedmom_88 bi de bugün 7 haftalık olduk karından değil de vajinal olarak az az kalp atışını duyduk normal midir acaba☺️
Deletedmom_88 Hayallerdualaraemanet çok haklı olarak ama … 🥹 ben de çok merak ediyordum , dişinizi sıkın birazcık 🥺
Deletedmom_88 Hayallerdualaraemanet 6. Haftadan itibaren duyulabiliyor sanırım kalp normal tabiii, ay sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Kolay ve keyifli bir hamilelik diliyorum 🤲🏻🤲🏻😊
Leyliya Hayallerdualaraemanet normal tabi ki bende öyle duydum ilk çok minik minikti ve tekti 10 gün sonra gittiğimde karından çok rahat gözüktü hatta bize sürpriz yapıp ikiz olduklarını öğrendik 🥹 ikisininde kalp atışını net bi şekilde duyduk
Hayallerdualaraemanet Nezahatozen forum kısmında üç çizgi varya orada resim ekle var ordan ekleyebilirsin😊