Fatmanaz Arkadaşlar ben 32. Haftamda çalışabilir raporu almayı unutmuşum şuanda 35. Haftam bitti geriye dönük rapor alabiliyormuyuz lütfen yardım ? Lütfen
BrcnBlgn Fatmanaz Alamiosun canm geriye dinuk hastanede ogun kaydn olsa bile alamiosun die bliorm yne dr sor istersen
SeherNilgnBakrc Fatmanaz neden geriye dönük almak istiyorsun canım alamazsın zaten ama eğer şuan çalışıyorsan almaman isabet olmuş boşuna çalışmış olmuyorsun Doğumdan sonra 3haftan olur
TubaSerinkaya Fatmanaz mesela söyle sen özle hastanedemi muayane oluyorsun eğer öylerse mesela iki hafta önce kontrolün olduysa 14 gün içinde muayenen bedavaya geldiği icin acık görünüyor ve o iki hafta gecmişe dönük rağor alabiliyorsub
Fatmanaz penceresimi peki 32. Haftamda doktora gitmişim ama rapor yazdırmamışım yinede yazdıramazmıyım
Fatmanaz SeherNilgnBakrc ben normalde Doğumdan sonraya 6 hafta bırakacaktım Doğumdan iki hafta önce ayrılacaktım yani şimdi tam tersi oluyor Doğumdan sonraya sadece 3 haftam kalıyor yani Doğumdan sonra (Doğum öncesinden kullanabileceğim 3 hafta tek oluyor normalde 6 olacaktı )
penceresimi Yani geriye dönük alma arkadaşım dediği gibi. Bence doktoruna git en kısa zamanda ve onunla konuş en net öyle olur
Hfoz Ben 32+0da çalışabilir aldım ama muhasebecimde çlışamaz gözükürken ssk da çalışır gözüküyor gidip hastanye iptal ettirp tekrar alcaktım olmuyor dedi
SeherNilgnBakrc Fatmanaz Doğumdan önce kullanmadığın haftalar Doğum sonrasına aktarılıyor zaten yani 37de Alman gerekmiyor mu yada şuan benim tansiyonum biraz düşük anlayamadım galiba 😀