EdaninBebegi Benim de ilk gebeliğim 39+6 haftalık iken bende suni sancı ile doğum yaptım öğlen azar azar sancıyı vermeye başladılar mesela sancı geliyordu ama benim çok düzensiz oldu sonra yavaş yavaş yükselttiler sancımı açılık kontrolü yaptılar açılmalarım güzel ilerledi sonra belli bir şeyde durdu 6 cm de durdu suyumda gelmemişti doktorum en son açıklığa baktığı zaman suyum da artık geldi sonrasında doktorum artık biraz hızlı ilerleyelim dedi git gide yükselttiler bu sefer sancılar yerine oturdu ben sancım geldikçe hep tevekkül ettim dua ettim hareketlerimi yaptım artık en son affedersiniz kaka yapma hissi geldi dedim sanırım artık doğum oluyor ebenin yanına gittim durumu açıkladım tamam canım sancın geldiği anda hemen bakalım durum ne dedi yattım yatağa tekrar nst ye bağladı beni sonrasında o sıra sancım geldi dedim geldi diye sanırım bebekte geliyor dedim tam o sıra oradaki nöbetçi doktor geldi sancı ile birlikte açıklığıma baktı 8 cm ve bebek artık tam anlamı ile kanalda dedi ben tabi o sıra geliyor dedim tamam gelsin ıkın dedi doktor ıkındım bir kez sonra hemen doğumhane hazırlansın dediler bindim tekerlekli sandalyeye derin derin nefes alıp verdim Sonra aldılar beni saat 7 de girdim hemen doktorum geldi ve saat 7:07 geçe kızımı kucağıma aldım sadece 2 ıkınma ile çok kolay bir doğumum oldu ve kızçem 5 gündür kollarımda şükürler olsun rabbim sizede hangisi sizin için hayırlı ise öyle bir doğum nasip etsin kolaylıkla güzellikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻