newmommk Kızlar merhaba ben tek yumurta ikizlerime 16 haftalık hamileyim.Tsh değerim 0 çıktı ve doktorum endokrine yönlendirdi referans değerinin çok altında çıkmış böyle bir problem yaşayan oldu mu riskli bir durum mu?
Ezgi12348 newmommk benimde düşük çıktı dahiliyeci düşük olması problem değil yeterli yikselmesin dedi zaten normali buluyor
Yasminnnnn newmommk Düşük olması sıkıntı değil benimde biraz olması gerekenden düşük çıktı emin olabilirsin 2 dahiliye 2 kadın doğum ve bir üroloji doktoru baktı sonuçlara hepside aynı şeyi söyledi düşük olması sıkıntı değil yüksek olursa sıkıntı dedi
Pembenattaniyeler newmommk ilk 3 ay bnm de tsh 0.01 di t3 t4 normal olduğu için ikiz gebeliğe bağladılar sonra geçti ztn eğer t3-t4 normal aralıkta olmasaydı ilaç başlayacaklardı. Siz doktorunuzu. Söylediği şekilde ilerleyin Allahın izniyle bi sorun olmaz
newmommk Ezgi12348 kaçıncı haftada olmuştu sizin benim değerimi çok düşük buldu doktorum birçok riskten bahsetti çok endişelendim
Ezgi12348 newmommk 10 .haftada olması lazim ben araştırdım dahiliyeci gezdim sknti degil yeter ki yukselmesin dedi
Anne8- Bende de tam tersi yüksek çıktı 2 aydır ilaç kullanıyorum biraz normale döndü değerler ama gebelik boyunca kullanacağım galiba ilaçları yüksek olması sıkıntı açıyor diye biliyorum düşük olunca ne olduğu hakkında bilgim yok da
Busra1819 Benimde tam tersi yüksek çıktı değerim 2.5 un altında olması gerekirken 5.41 e kadar yükseldi ilaç kullandım 3.55 e düştü ilaca devam doz yükseldi