Gorkemm Hanımlar merhaba ikili tarama testini devlette 11. Hafta da yaptıran var mı benim yaşadığım yere uzak maalesef sürekli gidemiyorum bu haftaya randevu buldum ama 11+2 oluyorum o süreçte diğer hafta zaten bayram testi yaparlar mı acaba
Selothatun Gorkemm bende aynı sorundan muzdaribim. 11+5 olucam 5 Nisan da o güne aldım inşallah yapar
Gizemnur_ Gorkemm zaten 11. Ve 14. Haftalarda yapılıyor . Doktor bana 4 Nisan ve 19 Nisan arasında gel dedi bende randevu bulamam bayram tatilinde diye 11+2 olduğumuz zamana randevu aldım 🙃yaparlar yani 🤲🏻♥️
Gorkemm Hatice4200 ayy öyle mi iyi bari herkes 12 diyor bende ilk hamileliğimde 12 de yaptırmıştım tedirgin oldum o yüzden
Hatice4200 Gorkemm 11+3 falandı doktorum ikili tarama için kan ver dedi zaten sonuçlar 2 haftaya çıkıyor o zaman geri gel diyor
Gorkemm Selothatun ayy inşallah valla yoksa kaçırıcam maalesef üzülecem bu sefer inşallah yaptırabiliriz
Gorkemm Eko93 ben araştırdığım da 11-14 hafta arası diyor boy kilo yazmıyor ilk defa duyuyorum gelişimi nasıl bilmiyorum ki
Gorkemm Selothatun evet işte bir de gelişimi nasıl bilmiyorum benim oğlumda süreç çok değişmişti sürekli bi ay gidiyorduk 12 ise diğer ay 16 yerine 17-18 oluyordu misal diyorum hani 27 ye kadar çok değişiyordu bilemiyorum şimdi de geçmiş diyiverirler olmazsa diye 14 e bırakmak istemiyorum
Selothatun Gorkemm inşallah🙏 ben en son 7+6 girmiştim. Son adet tarihine göre 4 gün geriden geliyoruz biz yoksa bugün 11+2 olmam gerekiyor normalde ama usg ye göre takip ediyorum. Merak ediyorum aradaki fark kapandı mı inşallah sorularımızın cevaplarını alırız
Gorkemm Selothatun ay bende 7+3 te gitmiştim benimki de dediğiniz gibi 4 gün filan oynuyordu arada bakalım son durum ne inşallah iyi sonuçlar da çıkar
0668 Yapılır 11 ve 14 haftalari arasi yapiliyor bana doktorum 12. Haftada gel dedi ozman yaptirdim ben soeun olmuyor .