Prensesannesibir Kızlar selam doktorum bana süt ve süt ürünlerini bolca tüketmem gerektiğini söyledi ama ben yoğurdu sade haliyle yiyemiyorum içine ne katabilirim siz nasıl yiyorsunuz 🌸
bahocum Prensesannesibir sevdiğiniz meyveleri püre haline getirip yiyebilirsiniz. Çilek, muz, ahududu hangi meyveyi seviyorsanız ve mevsimi neyse
Hamdiyevural Prensesannesibir pekmez katabilirsin tatlı oluyor bn öyle yaptığımda bı kase rahat bitirebiliyorum
Betul-97 Prensesannesibir Salatalık rendeleyebilirsiniz üzerine de kuru nane çok güzel oluyor ben çoğu zaman öyle yiyiyorum hem doyurucu oluyor hemde ferahlatıcı
Mavilik Prensesannesibir bende yoğurt yiyemediğim için onu ayrana çeviriyorum her gün 1 kilo ayran içiyorum ama akşamları iç çünkü içtikten 1 saat sonra sızmaya başlıyosun 😁
Techr Cacık yapıp kase kase yiyorum bazen ekşi elma rendeliyorum kereviz salatası ya da ıspanak havuçu yogurtlayip yiyorum muz dograyip yiyebilirsin ben şekerden çekindiğim için muz falan yemiyordum.
Merveasm Prensesannesibir bebde sade haliyle tüketemiyorum salata şeklinde yiyorum semiz otu mısır salatalık yoğurt mis gibi gidiyo
gzdehlal-36 Prensesannesibir ben iki üç kaçık yoğurda 1 tatlı kaşığı bal ve meyve ekliyorum muz elma ya da muz kivi o an ne varsa evde iki üç meyve katıyorum az da su ekleyip blender dan geçirip smoothe gibi yapıyorum tadı da güzel oluyor ara öğün niyetine ya da yoğurtur su eklemeyin direk süt koyuyorum istediğim miktarda göz kararı be kadar içeceksem çok güzel oluyor. Yoksa bende direk sade süt ve yoğurt tüketemiyorum