Şuanda 34 cü haftamı tamamlamak üzereyim. İkinci gebeliğim bu gebelikte kalp yetmezliği teşhisi aldım yüksek ritim bozukluğu da var dolayısı ile ilaç kullanıyorum başından beri ilaçlar iyileştirmiyor ama ritmi düzenleyip daha kötü olmasını engelliyor. Eminim aynı şeyleri yaşayan çok hanım var. Bu şekilde olup ta doğumu ve sonrası nasıl oldu birileri ile sohbet etmek istiyorum. Normal bir özel hastaneye gidiyordum doktorum bugün daha büyük kapsamlı bir yerde yapmamız gerekiyor dedi yoğun bakıma almak zorunda kalabilirim sonuçta kalbi yoracağız dedi. Ve doğumdan hemen sonra ilaç tedavilerine başlamak zorunda olduğumuz için bebeğini emzirmen mumkun değil şimdiden haberin olsun dedi. O an içim yandı sanki. Ben hastayım diye evladım neden buna mecbur diye kendime kızdım. Vicdanım çok sızlıyor anne sütü yok belki yoğun bakıma gireceğim anne yok yanlız mi kalacak kızım benden başka kim ona öyle sıcak gelebilir ki. Bir yandan da ömrü bensiz geçmesin diyorum nice hastalıklar yaşayan kardeşlerim var benimki dert mi diyorum. İnanın ne düşüneceğim bilmiyorum. Bana söyleyecek birşeyi olan varsa memnun olurum dua ederseniz de teşekkür ederim 🌹♥️