Cerenglr Hamileliğimin başlarında gelen sürekli uyku isteği 26 haftamda tekrar güncellendi uyumak istiyorum sürekli normal mi yaa
Nevraq Cerenglr Ben gebeliğin ilk zamanlarında hiç uyku falan bilmezdim şuan 28 haftalığız ve sürekli uyumak istiyorum 😄
Pamuk Cerenglr Hamilelikte sabaha kadar uyumayıp hunharca biseyler yiyerek dizi izleyen ve doğum yapan biri olarak söylüyorum uyuyabildigin kadar uyu😅 Uyumadığım günler için kendime kiziyorum🥴
Pinaargunes Cerenglr acayip uyuyorum asla uyanmak istemiyorum.gerçekten uyandigim an bi 15 dk ayakta durabiliyorum yattigim an devam ediyo çok uyku halindeyim bende 23 haftaligim 16 dan beri boyle nerdeyse😑🙏
Cerenglr Pinaargunes ay sizin daha fenaymış :) ben aktif olmaya çok alıştım 2.trimester baya iyi gidiyorduk tekrar böyle bir uyuşukluk hali sinirimi bozdu 😅😅
Pinaargunes Cerenglr benimde sinirim bozuluyo evde otururken direk uyku çöküyo valla ki hergün 1 saat yuruyorum disardayken pek bsey yok evde oturuyosam biraz da sıkıntıdan heralde direk uyukluyorum😂😍
Cerenglr Pinaargunes muhtemelen ben çoğu zaman direniyorum evdede ev işi vs yaparak o hissi atmaya çalışıyorum 😅😅 ama bir yerden sonra o kadar bastırıyor ki bırakıyorum kendimi mecbur