Asdfgh12 İlk haftalarda süreciniz nasılda kaçıncı haftada duydunuz kalp atısını ve birde ultrasonda bebeğiniz kaç mm idi 6 haftalıkken geç döllenme olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirşm 🌸
Hulo2105 Asdfgh12 valla doktor benim satımı 1 hafta ileriye aldı. 11 kasımdı son reglim 18 kasım yaptı. Biz kalp atışını 7+2 de duyduk. Aslında süreç hep normaldi hani geç görme duyma falan yaşamadık. Şimdi 19. Haftada giricem ne zaman gitsek bebek 1 hafta önde gidiyor 😂 sanki normal haftasını yakalamış yani. Ama yine de doktorun dediği sattan devam ediyoruz mecbur 🥶
birmucize1 Asdfgh12 son adet tarihim 26 eyluldu 30 kasimda gecikmenin 5. Gunu hamile oldugumu ogrenmistim beta hcg 11 le 17 kasimda ilk keseyi gorduk 2 hafta gec dollenme olmustu kese boyutu 16mm di 24 kasimda kalp atisini duyduk tam 6 hafta 6 gunluktu kalp atisini duydugumuzda son adete gorede 8 haftalikti doktor son adet tarihimi 4 ekime cekti bu sebeple
EdaninBebegi Asdfgh12 bendede geç döllenme denilerek tarihin 1 hafta sonraya alındı. İlk kalp atışını da 8. Haftada duyduk böylece
Asdfgh12 Hulo2105 normala dönmüşsünüz o zaman siz benim şuan gelişmiyor gibi duruyor cabım sıkılıyor birdee 2 farklı doktora girdim ilki korkuttu 2. Normal hersey dedi bilmiyorum
Asdfgh12 birmucize1 çok teşekkür ederim benimde 7+3 sat a göre ama ultrasonda 6 hafta ve 6+3 diye gördüler 2 farklı doktor vajinal duyduk dün 6+0 haftaya tekrar çagırdı bakalım normal mi ki acaba birde şöyle bir durum var haftaya göre bebek şuan 3.80 mm 6 haftaya göre normal mi bir bilginiz var mı
Safiye12 birmucize1 canım şuan aynı durumu yaşıyoruz aslında 6 haftalik ama doktor 4 haftalik dedi senin beta hcg kacken keseyim gordun
Hulo2105 Asdfgh12 daha çok minik tam hafta için sıkma canını sakın. Haftası ileri veya geri olabilir çok normal.
birmucize1 Asdfgh12 tam bir bilgim yok ama kalp atisi duyulduysa azda olsa korkmayin bol Bol dinlenin
birmucize1 Asdfgh12 bendede olmustu o 3 gun peceteye sildikce gelen kahverengi lekelenmem vardi progestan kullanmistim bende fitil olarak
Asdfgh12 birmucize1 ne kadar sürmüştü sizin benim baya peçeteye iç çamaşırına gelşyor kahverengi şeklinde doktor sorun yok normal demişti adet kanaması gibi olmadığı sürece demişti
birmucize1 Asdfgh12 aynen banada oyle dediler rengi kirmiziya donmedigi surece korkma demisti 3 gun surdu
Asdfgh12 miranmiran1306 6 şubat ama dün 6+0 da duyduk son adet tarihinde göre 7+3 geç döllenmeden dolayı 6+0
Asdfgh12 birmucize1 arada kırmızılık var ama kahverengi olup yogun olması da sıkıntılı mı ki acaba adetin son günlerinde olan kahve rengi gibi
Annekadaranne Son adet tarihim 18 ocak pkosum var 40. Günde hamile olduğumu öğrendim 114 beta hgc ile 8+2 de bebek göründü ve kalp atışını duydum ilk defa ultrasona göre 6+2 ydi 2 doktora gittim ikiside sağlıklı dediler
Busraaa233- Asdfgh12 ben karın ultrasondan keseyi gördüm sadece 7 mm di bayramdan sonra tekrar çağırdı beta hcg 3 bini görmeden gözükmedi bende
Momofates Canım ben de 7+1 ken doktora gittim ama bebegim 6+3 cıktı gec döllenme oldugunu söyledi doktorum ama çok şükür kalp atışı duyuldu. Haftası erken oldugu icin ilerleyen zamanlarda o kendi gününe göre gelişir hicbir sıkıntı olmaz dedi icini ferah tut