eylulus Kese şekli, tutunma yeri, çin takvimi, kan değişimi hepsinde erkek oluyor galiba 9 haftalık ultrason benim içime hep kız doğmuştu ama galiba erkek geliyor😅 Bu teorilerin hepsi tutan var mı?😅
Nigaribra eylulus keseyi diyemem ama benim kızımında duruşu aynı böyleydi. Erkek bebekte ayak üşürmüş kız bebekte sıcak olurmuş bende normalde soğuk olirdu ayaklarım ama hamileliyimde bi kere bile üşümedi doğru çıktı o bide kız olunca sağa yatmak istersiniz ben normalde sola yatarım hep ama hamile kaldığımdan beri hep sağa daha rahat etdim farketmeden sağa yatıyirmuşum 😅oda doğru çıktı erkekte tam tersi sola yatıyorsunuz
-tugbmrt eylulus bütün teorilere inandım hepsi kız olduğunu söyledi doktor bile 4 buçuk aya kdr kız dedi sonra oğlum bütün teorileri çürüttü 😂😂
eylulus Nigaribra ayy ilk defa böyle yorum görüyorum inanir misiniz ayaklarim buz gibi olurdu simdi corapsiz geziyorum esim ayaklarin usuyecek diyor hayir yaniyo diyorum bir de her zaman soluma yatardim simdi soluma donuk uyuyamiyorum saga yatiyorum hatta esim sirtini donmeye basladin diye dalga geciyor ama asla sola donuk uyuyamiyorum😅😅
Pamuk Nigaribra Benim erkekti heryerim elim ayağım alev alirdi😅 Birde sola yatınca hiç rahat edemezdim hamileyken ben sadece sağa yatıp uyurdum ama erkek. Bunların hepsi hurafe.
Kelebekmisaliihayat Nigaribra ben normalde sağa doğru yatıyorum. Bebeğim kız sağa doğru da sola doğru da yatıyorum. Hatta bebek çoğunlukla sağda durduğu için solda daha rahat ediyorum. Ayak üşümesi meselesi de bende tutmadı, hep çorapla durdum , hâlâ da öyle çorapsız durmam evde.
biranneikievlat Nigaribra Oğlumda bahsettiğiniz belirtiler nasıldı hatırmanıyor ama şuan kızıma olan hamileliğimle birebir uyuşuyor 😄🌺
eylulus ipeklinaismom kiz diyen de oluyor bakalim heyecanla ogrenmeyi bekliyorum😅 kese seklinden mi erkek dediniz acaba
ipeklinaismom eylulus ultrason karından çekilmiş gibi. Bebek sola yakın görünüyor resimde . Karından çekilen ultrason yansima olduğu için bebek aslında sagdadir. Sağ da ramzi teorisine göre erkekdir 😊
Mavilik Pamuk benimde 17 haftada kız dedi, haftaya detaylıya giricem o zaman tam net belli oluyormuş bakalım değişcekmi 😁