Yagmurrrrrr Biz 7 haftalık olduk ve ben kendimi çok yorgun be güçsüz hissediyorum hiç bişe yapasım yok günlerdir dışarı cıkamıyorum dolaşcak yürüyecek takatim yok bunlar normal mı hamileyim çok mutluyum ama mutsuz hissediyorum kendimi böyle olduğum için 😞
Sevgi60 Yagmurrrrrr bende sizin gibiydim ama şuan çok iyim 14 haftalık oldum artık sadece bel ağrımız var okadar zamanla geçecek sizin 10 hafta olunca daha iyi hisediceksiniz kendinizi 🤗
Migrenligebe Yagmurrrrrr kafami bile tutamiyordum. Demir eksikligim oldugu icin ciddi bas donmeleri yasiyordum. Surekli agliyordum. 16. Haftaya dogru ectiler ama bas donmesi kaldi demir eksikliginden dolayi ☺️
Gizem_miros Yagmurrrrrr ben canim 6 haftalik hamileyim ve 7 aylık oğlum var ev iş yemek çamaşır eşim oğlum. Yemek oğlumun yemekleri emziriyorum Herşey bana bakıyor çok yorgun düşüyorum ama mutluyum ama bitkinim 😣😅😅
BrcnBlgn Yagmurrrrrr Canm ilk 3 ay ben hamilemiyim hastamiyim anlamiodum dus bile alamiodum kafami kaldramiodum ama sukur 3 aydan snra hepsi geciyor
Senaben 11+1 im her zaman ciktigim merdivenler nefes nefese birakiyor. Biraksalar da yatsam modundayim
esractn 12.haftamdayım ikiz bebek bekliyoruz💕 ama o kadar yorgun, bitkin, halsizim ki anlatamam 😕 dışarı tek basima çıkamıyorum ayakta fazla durdugumda bayilcak gibi oluyorum. Inşallah çabucak geçer bu günler 😊
Yagmurrrrrr esractn aynen bende öyleyim ev hapsinde gibiyim bebegimde hissetsin istemiyorum böyle olduğumu çünkü o var diye çok mutluyuz sadece tadına varamıyoruz işte 😞
Selintosh Yagmurrrrrr ben tüm hamileliğimi halsiz geçirdim ne yazık ki.Normal bir süreç beden bebeğe alışmakta çalışıyor
Nezahatozen 11+3haftaligiz bizde öyleyiz bi avm'ye gitsek belim ağrımaya başlıyor bacaklarım direk ağrıyor yoruluyorum sanirim yavaş yavaş böyle olucaz sabahları 11 buçuk gibi kalkıyorum zorla akşamları 12 dedin mi direk uyku geliyor böyle geçen bi hamilelik kusmaya artık diyecek lafim yok çok sevdik birbirimizi 😣
YadeOmer Yagmurrrrrr ben 16. Haftama girdim halâ geçmedi o yorgunluk bitkinlik belki de tembellik hissi😴😴 doktoruma sordum çok normal demişti,hatta halk arasında bulantı ve kusma sanılır ama aslında hamileliğin en büyük belirtisi bunlardır demişti 🤦♀️😁
Teonam Yagmurrrrrr çok normal ben hiç geçmeyecek sanıyordum bu halsizlik mutsuzluk huzursuzluk korku endişe uyku hali ama 12. Haftadan sonra bir enerji geliyor aman allahım hamilelik belirtilerim gitti ne oluyor diye korktum düşün 😊 bunlar normal şeyler
Knur_23 Benim de 12.hafta.. normalde düne kadar bişy yoktu.. ama dün gece biir baş ağrısı başladı bu saate kadar da geçmedi napıcam bilmiyorum😭😭
Mel0s Yagmurrrrrr ilk zamanlar ole oluo canm bnd cokk yasadm ve cok zorlandim hata bas agrisi bile cok oluo anca az az gecti bide calisrken cok zor oluo biran once atlatrsn insallah🙏